• Göğüs ucu çatlak(yara) olmaması için öneriniz var mıdır🤷‍♀️

Ben henüz doğum yapmadım ama 34. Haftadan beri lanolin krem kullanıyorum. Ayrıca ayva çekirdeği biriktiriyorum. Eğer krem kullanmama rağmen yara olursa diye. Birçok yerde okudum. Çok iyi geldiğini yazmışlar

Brnumut Bende henüz doğum yapmadım ama her ihtimale karşı önlemini almak istiyorum 🙆‍♀️

Ayva çekirdeği evet duydum iyiymiş birde birisi yazmıştı yine burda göğüsün kahverengi yerlerine kına sürülüyormuş ben yapmayı düşünüyorum iki üç hafta önceden

Bende doğumun son aylarında soğanı ikiye bölüp hafif haşlayıp,soğuyunca göğüs uçlarında bekletmenin iyi olduğunu duydum,yapıcam inşallah,öyle yapınca daha hiç çatlamazmış Allah ın izniyle...

Bende 36.haftadayim krem almadım doktor yazıyor mu kremi benimki yazmadı ama ben ayva çekirdeğinden jel yaptım hergun onu sürüyorum yaklaşık 20 gündür ocağın ilk haftası sezeryan la doğumum olacak inşallah faydasını görürüm bugün konrltrole gitcem kremi doktor yazıyorsa yazdiriyim kizlar

Vldn evet başlamanız gerekiyo ben 12. Haftam da baslamıstım sabah ve akşam olarak sürülüyo. Çünkü bu dönemde göğüs büyüyüp uçları çatlıyo ve yara oluyo üzerine emzirirken yarayı iyileştiremezsiniz

Vldn şimdiden kullananlar varmış canım etkisini göstersin diye galiba fazla yara olmaması için sanırsam

Fasulyeninannesi o kapaklara bende dün denk geldim yorumlar fazlasıyla iyiydi benimde göğüs ucum yok kesin yara olucak doğumdan önce bende alayım diyorum da. Fiyatına da baktım 285 TL. Birde faydası olmazsa verdiğimiz para boşa gider diye çok kararsız kaldım ama sizin çevrenizde kullanan var mı acaba

Elfibrhm2609 en doğru şekilde emzirme yöntemi ... Hiç ilaç krem falan kullanmana gerek kalmaz. Doğum yaptıktan sonra Bebeğini göğüsünün kahvarengi kısmını tam alacak şekilde emzir. Hem ucu çıkacaktır hemde yara olmayacaktır . Benim oğlum sarılıkta sık emzirmek zorunda kalıyordum doğru emzirmediğim için Göğüs üçüm yara oldu ağlıyordum her emzşrdiğinde ve gebelik hemşirem doğru emzirmeyi gosterdi ve 1 haftada düzeldi çok şükür şimdi ikincidlde oyle yapcam inş Tecrübe her zaman iyidir 😉

busraali evet bende gördüm yorumların hepsi olumluydu ama çok pahalı ilk bebeğimde tam iki ay acı cektim inşallah ikincide o acıyı çekmem ve allah kimseye cektirmesin Doğumda acı çekmedim ama göğüs acısı beni mahvetti

Sonay 😊😊göğüs ucum var ama ben yara ve çatlak olmasını istemiyorum sadece inşallah olmaz ilk gebeligim ilkde de oluyor diyorlar

Elfibrhm2609 Tm cnm işte kahverengi kısmını tamamen verirsen Göğüs ucunu tutup yara olmaz 😁 benim de vardı ama emzirmem yanlıştı doğru emzşrme ile düzeldi şükür . Umarım bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza