Sonay teşekkür ederim 😉
Göğüs ucu çatlak(yara) olmaması için öneriniz var mıdır🤷♀️
Elfibrhm2609 hayır henüz yapmadım ama doğum yapan tüm arkadaslarım kremi bu şekilde kullanmamı söyledi kullanmayanlar da yara olustugundan emziremediklerini söyledi
Mercimekannesi teşekkür ederim
Ben doğru emzirmeyi uyguladığım halde yine yara olmuştu bence doğru emzirmek etkili ama kesin çözüm değil
Philips avent gögüs kalkanı alın anne sütünü gögsünüze değdirin yara falan kalmıyor ben günde 1 kez karbonatlı suylada temizliyorum ayva çekirdeği zeytinyağı kremler hepsini denedim tek çare kalkanlarda buldum
Soğan koyuyorum ben bir iki saat beklemiyorum inşallah faydası olur
Fasulyeninannesi acaba kapaklar işe yaradı mı?
Elfibrhm2609 annem soğanı pişirip göğüs uçlarına sarmış çok iyi geliyormuş. Doğumumda bana da yapacak.
Birtencesmeli henüz kullanmadım 7 aylık gebeyim canım 8. Ayda ayda üç dört kez takıcam doğumdan hemen sonra her emzirme sonrası takılı olcak gerçekten herkes çok memnun ben de denemek için sabırsızlanıyorum 🌸🌸🌸🌸
Vldn evet Can'ım 7. Ayda kullanmaya başlanması daha iyi olur🤗
mumsy natural krem kullanın, doğumdan önce başlayanlar yaras olmadan emziriyormuş, ben bunu göğüs ucu yaralarım olduktan sonra doktor önerisi ile mumsy krem kullanmaya başladım :( Yara olmadan kullanın. Acısı doğumdan beter