Kubbbraa Bu haftalar çok tehlikeli yeme konusunda belliki herkes aynı haftada gece yemesine gömülmüş 😀😀
Kumru_ Sey0kan Ayy galiba🙈 Obur gibi bişey oldum. Hayır tipine baksan kuş gibiyim. Bu işte bir terslik var. Ye ye yaramıyor😂kaldım 55kiloda
Gzmduru Kumru_ Aman yeye kilo alma kal o kiloda ben kilo aldıkça doktordan azar işityorum 31+5 deyim 12. Kilo aldım kıyamtler koptu benim doktor beslenme konusunda çok takınlı😠
BurcuArslan Sey0kan bende burdayım 🖐38. Hafta galba heyecan yaptım pazartesi dogum habire çişe gidip duruyorum
Sey0kan Kubbbraa ya hic sorma bu eslere noluor anlamiorm bende gecen bizimki kaynanasini ario anne canim bole firinda patatesli bol ekmek banmalik soslu tavuk cekti fln bi anlatior agzi sulana sulana annem dior senmi hamilesin seymami😄😄
Kubbbraa Sey0kan açık bi yer bulaydik sipariş verecektik valla bu saatte niye kapalı olurki nöbetçi pizzacı cigkofteci filsn kimse geceleri düşünmüyor eşimde dogurcan dsha aserme mi kaldı diyor. Dur dedim daha bunun lohusaligi var süt çekmesi var oooo 😀😀
BurcuArslan Sey0kan benim oğlumda gece gece mercimek çorbası cekmis cani yaptik yedik valla ufak oğlumda sabah kaldıracak beni anne kalk kahvaltı diye 🤣 ama cisten yatamıyorum ki bide habire ne yesem 🤣🤣🤣
Aycnnn Sey0kan ahh ahh uykular haram oldu hem tuvaletten hemde ağrılardan rahat yok ve bu durum aşırı yoruyor beni 😅
dilsinati Ben altıma işemeye başladım of ya.. günde 2-3 kez kilot değiştiriyorum… çok akıntı da var hele dışarı çıksam altım ıslak oluyor eve gelip bakıyorum haberinde değilim kaçırdığımın.. gebelikte böle bişey çıktı ortaya napcam bilmiyorum