Anne3434_ Sey0kan 23 haftadayım daha yemin ederim tuvaletin önünde yatıp kalkcam az kaldı bıktıkk ya 😂😂😂
honeyland Sey0kan 36+3 den selammmmm😄🌸bu saate uyanmam gerçeği 🙃🤦🏽♀️ Uyuyamıyorum ya yok uyku yok kaçmış ucmuş inek içmiş😄😄
Hulyaaaa Sey0kan 😁😁😁 geçen gün ağladım bildiğin. Yaaa daha kalkıyorum çamaşırımi.cekerken yine gliyo oturuyom iki damla 🤦
Suicmeyiunutma Sey0kan Benimde midem tuttu uzun zamandır iyiydim. Akşam yemeğini biraz kaçırdım korkunç bir yanma var. Uykumda ağzımdan burnumdan geldi yediklerim boğulacak gibi oldum 🥺 bugün sabahçıyız sanırım 🥲
Sey0kan Suicmeyiunutma soguk sutunu dik kafaya 1 cay bardagi hemen yada soguk salatalik varsa ye tuzlamdan cnm
Kumru_ Sey0kan of salatalık da canım çekti şuan tuzlayam da yiyem🤪 🤣Ben niye böyle oldum ya sürekli yemek istiyorum:( 31+5im
Kumru_ Sey0kan Ya git gel uyku tutmadı biseyler yiyorum şimdi 🙈 En kötüsü de oğlum sabah erkenden uyanicak ve sabah da uyuyamicam 🤦
Kumru_ Sey0kan Ayy galiba🙈 Obur gibi bişey oldum. Hayır tipine baksan kuş gibiyim. Bu işte bir terslik var. Ye ye yaramıyor😂kaldım 55kiloda
BurcuArslan Sey0kan benim oğlumda gece gece mercimek çorbası cekmis cani yaptik yedik valla ufak oğlumda sabah kaldıracak beni anne kalk kahvaltı diye 🤣 ama cisten yatamıyorum ki bide habire ne yesem 🤣🤣🤣
Kubbbraa Sey0kan aynı haftayiz kiz bende açlıktan uyuyamıyorum niyeyse bir iştahım açıldı bir kaç gecedir duramıyorum demin eşimle Kendime kumru tost yaptım kaşar yoktu ne bulduysam koydum içine 🤤🤤 eşime noluyosa hiç eksik kalmaz zaten
Sey0kan Kubbbraa ya hic sorma bu eslere noluor anlamiorm bende gecen bizimki kaynanasini ario anne canim bole firinda patatesli bol ekmek banmalik soslu tavuk cekti fln bi anlatior agzi sulana sulana annem dior senmi hamilesin seymami😄😄