ayse12211 Ya gece gece canım çekti. Eşim işte bi saate gelir bende onun gelmesine bekliyorum gelsin bi güzel tost yapıp yiyeyim de öyle uyuyayım ağzım sulandı burda 😂😂
edasahbazsahin Eşim iki günlüğüne şehir dışına çıktı annemlerde kalıyorum 😊 aslında evlerimiz çok yakın hep gelip gidiyorum burayı garipsediğimden değil ama uyandıkça karşımda uyuyan kocamı görmeyi istiyorum her gece olduğu gibiii😔 kii uyuyamıyorum zaten🥲
Gzmduru Sey0kan Çiş sorunu bendegebeliğimin ilk gününden beri var ve bu sorun yüzünden hiç dışarı çıkamıyorum 🥺😩 yapıyorum tam uzanacam hadi bidaha çiş geliyo 31+5 deyim bende
Gzmduru Kumru_ Aman yeye kilo alma kal o kiloda ben kilo aldıkça doktordan azar işityorum 31+5 deyim 12. Kilo aldım kıyamtler koptu benim doktor beslenme konusunda çok takınlı😠
Kumru_ Gzmduru Cidden bu kadar önemsiyor mu? Benim doktorum bu kadar ilgili değil sanırım. Ağzından lafları cimbizla çekiyorum resmen. Ama bence kafana takma çünkü hayatımiz boyunca bu kadar kilo alıp alabileceğimiz tek dönem hamilelik ☺️
Elif1608 Sey0kan Allahım neyse ki yalnız değilim😒ama sorunumuz tuvalet değil geçmeyen uyutmayan uzanmama dahi izin vermeyen ağrılar 😬😬
Gunesim1 Sey0kan şurda uyuyamıyorum diye stres yaparken ne iyi geldi bu post. Çok güldüm Allah da sizi güldürsün 😀