Arkadaşlar geçen annem.dedi ki doğumdan sonra hiç su icmemen lazım icersende sıcak su o da bir gün sonra dedi yoksa şişersin dedi eskiden hasta olup ölen bile varmış bilgisi olan var mı spinal olucam ben su icilmiyor mu ki
Doğum yapan anneler yardımcı olur musunuz?
Deletedmom444 sezeryandan sonra odaya gelince bir süre su yasak canım ben su su verin diye yalvarıyordum artık
Deletedmom444 ben 12.gün önce spinal sezaryen oldum 6 saat sıvı tüketmek yasaktı. İlk yürüyünce sıvı da tüketebildim
Asli2663 nasıl geçti canım panik oldun mu
Deletedmom444 ben normal doğum diye gittim suyum bitmiş bebeğin kafası geri kaçmış açılmam olmamış hemen sezaryen dedi doktor ben sancımı unuttum ortalığı panikten yıktım ağladım çok ağladım genel anestezi yapacağız sana böyle olmaz dedi sakin görünmeye çalıştım çünkü oğlumun doğum anını görmek istiyordum sonra doğmalar karar verildi kendini kasma iğneyi hissetmedim bile 5.30 da ameliyatım başladı 4 dk sonra oğlumun sesini duydum ama ameliyat esnasında yukarıya ışıklara bakma kesildiğini görüyorsun o an ben titredim tansiyonum oynadı ama toparladım dualarla git dualarla çık sonrası biraz zor yalan değil yürürken acı çektim hala kaburgam ağrıyor kalkarken yatarken ama oğlumu beşiğinden alıp emzirebiliyorum altını değişebiliyorum😊
Deletedmom444 Tam aksi bolbol su diyor uzmanlar hiç duymadım böyle bir şey.Ama soğuk su içmeyin diyorlar evet
Asli2663 çok geçmiş olsun canım
Asli2663 canım bugün kontrolüm vardı kenan hoca söyledi sezeryanla doğum yaptığını sağ-salim kucağına almana çok sevindim 😍 tez zamanda sende toplanirsin
inşallah 🙏darısı bizlere bir avazda inşallah 🤰🏻
inşallah 🙏darısı bizlere bir avazda inşallah 🤰🏻