Bebekbekliyorum biraz talihsizlik olmuş seninki. Elektrikler kesik olmasa böyle olmazdı belki. Normal doğum yaptırmak istemesi hemen sezaryene almaması güzel bişey aslında. Yani bence sizi düşünmüştür tabiki sonuç sizin için travmatik olmuş. Bende bir doğum yaptım kendisinde beni de hemen sezaryne almıştı bende sizin tam tersiniz o yüzden çok kızmıştım normale zorlamadı uğraşmadı diye. Her doktorun yanılma, hata yapma payı vardır muhakkak. Ben gülçin hanımda bir kayıp yaşadım ölü doğm sonrası araştırmada bütün vitaminlerim diplerde çıktı araştırmadaki doktor şaşırdı nasıl sana hiç vitamin başlatmadı diye. Folik asitimin bitmesini bekliyodu gülçin hanm vitamin başlatmak için olacağı varmış ya bende meğer olması gereken ay sayısından daha fazlalı folikasit almışım o da bu ihtimali düşünemedi her kontrolde bittimi diye sordu bitmedi diyince folik bitsin sonra vitamin başlcaz diyodu şaşırıyodu niye bitmedi diye ama basireti bağlanıyodu demek düşünemiyodu bilmiyorum. Nasip herşey. Sağlıkla kucağınıza almışsınız siz yine şükredin inşallah ikinci doğumunuz çok daha güzel geçer 🌸