Nass03 __imtisall 1999luanne Leyla Eren hakkında hiç iyi şeyler duymadım ilk hamileliğimde bikaç kontrole gitmiştim açıkçası bana hiç sıcak gelmedi. Bende MedicalPark’a gidiyorum 2. hamileliğimde takiplerimi ve doğumumu orada yapmıştım şimdi 3.’ye hamileyim aynı doktorla devam ediyorum ve çok memnunum. Marmarada önerebileceğim tek doktor Özlem hanım
[silindi] Nass03 bende marmara yı pek iyi duymadım devlet gibi olmuş diyorlar muayeneye bile eşi almıyorlar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Melossduruu Çalışan anne var mi içimizde. Benim iş yerim hamile olduğum için mibing uyguluyor. Yalnızca heyet raporu alırsam sıkıntı yaratmayacahini söylüyor. Var mi önerisi olan. Benzer durum yaşayan
Aslhn18 Melossduruu ben hamileyim bimde calışıyorum valla hamile kaldıgımdan beri hep rapor aldım mobing falan uygulama yapmadıkar aksine al rapor gelme dediler bende öyle yaptım şimdide dogum iznine ayrıldım
mehtapyilmazturk Melossduruu ben de çalışıyorum , ama Yasal hakkınız heyet raporuna gerek yok. Aylık bir gün periyodik muayene hakkınız var maaşınızdan kesilmiyor. 32 hafta sonrası çalışamaz raporu alabiliyorsunuz.
birkizbirerkekannesi Aslhn18 Valla ben İstanbul’a gidiyorum 😅 Körfezde oturuyorum 2 yıl oldu İstanbuldan taşınalı. 1 yıl önce ikinci gebeliğim olmuştu. Burda özel Marmara has.var oraya gidiyordum. Bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum. Hepte temkinliydim nedense icim hic ısınmamıştı birde istanbulda çok tercih edilen bir doktorum vardı ilk cocugumda gittiğim. İster istemez karşılaştırma yapıyordum. Bu kalp durması vs tuzu biberi oldu. Tekrar hamile kaldım hiç düşünmeden istanbulda ki doktoruma gidiyorum. Meğer kan pıhtılaşma sorunu varmış genlerimden biri mutasyona uğramış yine kendi doktorumun yönlendirmesiyle teşhis edilmiş oldu.
Aslhn18 birkizbirerkekannesi aladım inşallah hayırlısı ile kucagınıza alırsınız bebeginizi bende özel cihan hastanesine gidiyorum ahmet dogruöze onun dışında kimseye güvenemiyorum zaten
birkizbirerkekannesi Aslhn18 Amin inşallah teşekkür ederim. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Esraelmas41 Aslhn18 memnun musunuz ben de Betül nalbanta gidiyorum ama erkek doktora geçme konusunda kararsızım
Nursalihdastan Ben medical park Yasemin hanıma gidiyorum memnunum , ama doğumu orda yapmayacağım çünkü suda doğum istiyorum medical parkta yok. Rabia nizam a yaptıracağım suda doğum Bursa da. 2 doktorla takipliyim
Hticek Darıca ya da Gebze’de hangi hastaneyi veya doktoru tavsiye edersiniz? Buraları hiç bilmiyorum da☺️
Zeyzeynoo Reyhanhnm 33 haftalığım şuan ama ben Zeyn29 o sizin kendi tercihiniz Erkan bey gayet enerjik ve pozitif doktor
Zeyzeynoo Zeyzeynoo Reyhanhnm 33 haftalığım ama ben doktoruma sezeryan olmak istediğimi söyledim kısmetse belden istiyorum inşallah sakin olurum epidural olur hep dua ediyorum
Zeyn29 Akademi hastanesinde Nuri Hüseyinoğlu’na gidiyorum ve çok memnunum. Erkan Türköze ve Ahmet Doğruöze gidenleri asla anlamıyorum. Nuri beyin enerjisi herkese 10 basar.
Aslhn18 Zeyn29 bana ilk gebeliginde ahmet dogruöze gittim düşügüm oldu ona gittim suan gebeyim ve 7 yıldır tanıyorum ahmet beyi hem işinin ehli hemde komik güvenilir bu sizin düşüncemiz bence