iremcannn1907 cigdemmacr sezeryanın sonrası da beni korkutuyor, normalde sanki birkaç saat çekeceğim bitecek gibi geliyor 🤷🏻♀️☺️ Oğlum olacak benimde ☺️
cigdemmacr iremcannn1907 Her iki doğumunda zorlukları var normal doğum yapıp sezeryandan ağır geçirenleride gördüm hakkımızda hayırlısı olsun inş sağ salim en acısız şekilde alırız kucağımıza bebişleri 😍
iremcannn1907 cigdemmacr bu konuda çok haklısın. Amin inşallah canım benim bizlerde, onlarda sağlıklı olalım, en güzel acısız şekilde doğuralım inşallah 🙏 ❤️☺️
cigdemmacr iremcannn1907 evet eşimle üniversitede tanıştık o şarköylüydü geçen sene evlenip buraya geldim
seraygunel Bizde merkezdeki 100.yılda oturuyorum. Yaşam hastanesinde Atilla beye muayene oluyorum çok memnunum çok iyi bir doktor ama maalesef doğumum ankarada olacak 🙄
seraygunel cigdemmacr eşimin işi nedeniyle tekirdağdayız burda kimsem olmayınca ailemin yanına gidip doğum yapmak istedim yalnız kalmamak için
cigdemmacr seraygunel iyi yapmışsın canım ozaman benimkilerde istanbulda annem bir hafta yanıma kalmaya gelicek inşallah