cigdemmacr iremcannn1907 bende normal doğumdan korkuyorum çok acır gibi geliyo daha önce bi düşüğüm oldu canımdan can gitti 😟 inş doğumlarımız kolay geçer
iremcannn1907 cigdemmacr sezeryanın sonrası da beni korkutuyor, normalde sanki birkaç saat çekeceğim bitecek gibi geliyor 🤷🏻♀️☺️ Oğlum olacak benimde ☺️
cigdemmacr iremcannn1907 Her iki doğumunda zorlukları var normal doğum yapıp sezeryandan ağır geçirenleride gördüm hakkımızda hayırlısı olsun inş sağ salim en acısız şekilde alırız kucağımıza bebişleri 😍
iremcannn1907 cigdemmacr bu konuda çok haklısın. Amin inşallah canım benim bizlerde, onlarda sağlıklı olalım, en güzel acısız şekilde doğuralım inşallah 🙏 ❤️☺️
cigdemmacr iremcannn1907 evet eşimle üniversitede tanıştık o şarköylüydü geçen sene evlenip buraya geldim
seraygunel Bizde merkezdeki 100.yılda oturuyorum. Yaşam hastanesinde Atilla beye muayene oluyorum çok memnunum çok iyi bir doktor ama maalesef doğumum ankarada olacak 🙄
seraygunel cigdemmacr eşimin işi nedeniyle tekirdağdayız burda kimsem olmayınca ailemin yanına gidip doğum yapmak istedim yalnız kalmamak için