Sinem1234 Minikannecik2 günümüz sizinle aynı en geç 28 ekimde alınacak bebeğim sancılarım olduğu için daha erken olma ihtimalide yüksek
Minikannecik2 Sinem1234 benimde çok fazla olmasa da bu sralar sancım var dün nst ye girdim ama stajyer vardı devlet hastanesinde gittiğim doktor ameliyatta dedi bisey yok falan dedi ama bide tek olunc daha çok korkuyorum suyum falan gelir diye 🥲
Minikannecik2 gunesveguney 39 haftaya denk geliyor herhalde sizinki insallah beni o kadar bekletmez 🥲
Dlkglkm gunesveguney hayırlı olsun canim.bende p.tesi 37hafta raporumu alicam ve muayne olcam .bakalım benim ne olcak😁
1elifff Minikannecik2 benimde haftaya cuma verdi 38+4 olacağız inş benim de iki normal doğumum var bu sezeryan olacak korku heyecan karıştı
Minikannecik2 1elifff ay hadi sağlıkla kavuşalım bebeklerimize ya çok duygusal tarihiniz belli olmuş 😍
Zeynep2009 Kereminannesiiiiiii benimde 36+4 günlük 25 ekime gün verdi. Ama saat söylemediler size soyledimi
Kereminannesiiiiiii Zeynep2009 Evet saatte belli 12:45 ameliyat saati ama 10:30 da orada olacağım ayın 20 sinde anestezi ile görüşeceğim tahlil ve covid testi var
Minikannecik2 Hayalllllll ay hadi bana da 38+2 de verir insallah annem yanımda kalır biraz kasıma kalırsa tek basıma iki bebek olacak 🥲🥲😅
Minikannecik2 derya46 tek basımayim annem çalışıyor insallah kasıma atmaz 25 inde annem izine çıkacak yılı doluyor insallah o zamana verir yoksa çok zorlanırım ya eşim askerde bakalım hayırlısı 😍
Hayalllllll Minikannecik2 normalde ayın 21 e veriyordu biraz erkene almalarını rica ettm eşimin izni biticek dedim anlayışla karşıladılar çok şükür 18 ine çektiler
gunesveguney Minikannecik2 39+1 oluyor aynen canım haftaya son kontrolüm var konuşcam bende çok ileri bir tarih Ya 1 kadım istiyorum diycem bakalım 😂
Minikannecik2 Suhedaaaa1234 hayırlısıyla gelsin minis ya ay çok duygusal değil mi tarih alınca ne hissettiniz ben şimdiden sanki o gün gelmiş gibi hissediyorum 🥰😍😍😍
Minikannecik2 Mltm198 sağlıkla doğurursun insallah canım benim üzülme moralini yüksek tut bol bol meyve ye ayrı bebegin sağlığı iyiyse hiç bisey olmaz insallah 😍
Mltm198 Minikannecik2 Amin inşallah Allah razı olsun yiyorum yememde içmemde koku almamda hiç bir sıkıntım yok bebekte gayet hareketli
Minikannecik2 Hayalllllll benimde yanımda kimse yok o yüzden erken istiyorum insallah anlayışla karşılarlar
Zeynep2009 Kereminannesiiiiiii ben anestezi ile görüştüm tahlil verdim EKG çekildi. Form doldurdum ama şu saat die bir şey söylenmedi🤷
Minikannecik2 gunesveguney hadi insallah 🤣 benimde salı günü belli olacak insallah 38+3 e falan verirrrr🥰😍