Aysun1274 Minikannecik2 36+6 olduk bugun çarşamba günü belli olacak doğum tarihi ama ayın sonuna demişti bir sıkıntı çıkmazsa
nslhnyldz DerinMavii banada 39 haftaya alalım dedi burda herkese 38 de vermişler 😅 niye bizim öyle ki
Mltm198 Minikannecik2 Amin inşallah Allah razı olsun yiyorum yememde içmemde koku almamda hiç bir sıkıntım yok bebekte gayet hareketli
Mltm198 EsinEmirEdiz 14 gün karantinadayım kanamam suyum ağrım vs olursa ambulansı arayacakmışız öyle bir sıkıntı olmazsa Salı tekrar test olacağım Çarşamba sezeryan dedi bakalım
Minikannecik2 Hayalllllll benimde yanımda kimse yok o yüzden erken istiyorum insallah anlayışla karşılarlar
Minikannecik2 gunesveguney hadi insallah 🤣 benimde salı günü belli olacak insallah 38+3 e falan verirrrr🥰😍
Zeynep2009 Kereminannesiiiiiii ben anestezi ile görüştüm tahlil verdim EKG çekildi. Form doldurdum ama şu saat die bir şey söylenmedi🤷
Kereminannesiiiiiii Zeynep2009 Bilemedim ki devlet mi özel mi ? Doktorumun boşluğuna göre saat verdiler çünkü bana.
SSA34 Minikannecik2 benimde ilk sezeryan bu ikinci perşembe gün aldım bu perşembeye verdi tam 38 haftayı doldurmuş oluyorum bakalım hayırlısı çok stresliyim 😶 özelde yapacam inşallah