Oğluma kavuşacağım tarih belli oldu hanımlar , çok heyecanlıyım 😍😍
08.08.2018 💙💙
FulYasin01 n’aptın canım doktora gittin sezeryana mı karar verdiniz nişanın gelmişti en son ?
FulYasin01 kaç hafta kaç gunluksun canım
FulYasin01 hayırlı olsun canım kaçıncı haftadasın
[bilinmeyen] Allah hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun canım 🙏🏻
Gulyllu Sezeryana karar verdik canım , spinal yaparım istersen normal Doğumdan farkı yok dedi bende kabul ettim artık bekleyeceğim ☺️☺️
Dryabka 37 hafta 2 günlüğüz canım 🤗💙
Duygue Teşekkür ederiiim , 37 haftadayız canım 🙂
FulYasin01 nasıl normal Doğumdan farkı yok ya aynı şey mi ikisi 😏
Tabi ki karar senin ama gerçekten bir sağlık sorunu yoksa neden sezeryan dedi ki ?
Tabi ki karar senin ama gerçekten bir sağlık sorunu yoksa neden sezeryan dedi ki ?
Gulyllu Spinal tam narkoz almadan Doğum yapıyorsun , hemen aynı gün ayağa kalkabiliyorsun dedi doktorum. Benim açılmam falan olmadığı için birde doktorum bayram tatiline gidecek ondan başka kimseye güvenmiyorum, eğer kendi doktorum olmazsa başka doktor yapacak doğumu buda beni korkuttu biraz bu nedenleee spinale karar verdik canım. 🤗
FulYasin01 normal doğum için uygunsanız , normal doğumu tercih edin.
Spinal de olsa sezeryan bu sonrasında ağrısından keşke demeyin :)
Spinal de olsa sezeryan bu sonrasında ağrısından keşke demeyin :)
FulYasin01 ayrıca ameliyat yani o iz sonrasında çekeceğiniz o çileye değicekmi doktorunuza inat etmenize, ins hayırlısı olur.
FulYasin01 yine söylüyorum sen bilirsin hatta sanane de diyebilirsin ama
Daha 37. Haftadasın açılman olmaması cok normal kaldı ki spinal bile olsa sezeryan sezeryandır yani ikisinin aynı şey olması mümkün değil o dikiş ağrısı ömür boyu çekilecek , ilk bebeğin birde daha ben olsam kabul etmezdim çünkü daha vaktin var
Neyse hakkında hayırlısı olsun tarihi cok sevdim inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏❤️
Daha 37. Haftadasın açılman olmaması cok normal kaldı ki spinal bile olsa sezeryan sezeryandır yani ikisinin aynı şey olması mümkün değil o dikiş ağrısı ömür boyu çekilecek , ilk bebeğin birde daha ben olsam kabul etmezdim çünkü daha vaktin var
Neyse hakkında hayırlısı olsun tarihi cok sevdim inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏❤️
nzngk Normal Doğumdan çok korkuyorum eşimde sezeryan olmamı istiyor , kim bilir belki birden açılmam olur normal yaparım nasp kısmet 🤗
FulYasin01 ayrıca bende suan 36 haftayım , 08.08.2013 eşimle tanışma tarihim özel olsun diye düşünüp bende 08.08.18 de sezeryan tercihi edebilirdim ama inanın okadar çok sezeryan yasayıp sonrasında ah çeken varki , yaşamak istemiyorum.
Birazda fiziğime düşkünüm aldığım 13kg kalırsa kafayı yiyebilirim :)
Birazda fiziğime düşkünüm aldığım 13kg kalırsa kafayı yiyebilirim :)
Gulyllu Tarihi bende çok sevdim , Olur mu öyle şey fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta. Ama korkuyorum normal Doğumdan daha önce başımdan bir düşük olayıda geçtiği için. Doktorum zaten ayın 3 de tekrar gel çatı muayenesi yapıcam tekrar açılma yoksa sezeryana alıcam dedi. 🤔
He o zaman farklı bir durum tabi hakkınızda hayırlısı olsun Doğum hikayeni de okuruz inşallah ☺️
FulYasin01 bizimde Sezeryan tarihimiz ❤️❤️ inşallah bende oğlumu sizinle aynı gün kucağıma alacağım 🤗🤗
Gulyllu İnşallah Allah nasip ederse yazarım 🤗
Elifbade Ayy ne güzel , İnşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🤗