Liyaaaaam Nass03 hareketlerini hissediyo musun çünkü ikinci ve diğer hamileliklerde daha çabuk hissediliyormuş
Nass03 Liyaaaaam Bütün hamileliklerimde çok erken hissettim ama bunu sık sık hissedemiyorum çok nadir hissediyorum 🤷♀️
Zumra_tuba1235 Bende 14+3 te gitmiştim yüzde 80 erkek dedi ama pek inanamadim 🤗 pazartesi günü randevum var bakalım kesinleşir inşallah ☺️☺️ 17+3 olucaz pazartesi
Hiram96 Liyaaaaam benimde ikinci kızım olucak banada erkek olsun dediler😊kızın olcaği için çok şanslisn Allah erkek evlatta nasip eder sağ salim kucağımiza almak nasip olsun inşallah 🙏
Liyaaaaam Hiram96 evet çok mutluyum kızım olacağı için zaten ilk bebeğim olacak her ikiside başım gözüm üstüne 🌸
Busra344402 Liyaaaaam bnde 14 haftamda öğrendim bi kızım olacak inşallah 🤗😍 şuan 15.haftadayız. Kaç kiloyla hamile kaldınz şuan kaç kilo aldınz acaba bnm göbegim baya cıktı ilk doğumumdan da vardı birz göbek
Nass03 Liyaaaaam Ara ara bende öyle hissediyorum son aylardaki kasılma gibi baya sertleşip bi tarafa toplanıyor sanki ama geçiyor hemen, çok sık ve uzun süreli olmadığı sürece normaldir. Fakat ağrı da hissediyorsan doktora bi danış derim
Durununannesi46 Liyaaaaam 12+6da kesin kız, hazırlıklarınızı yapabilirsiniz dedi doktorum 😊 yarın kontrole gideceğim 16+6 olduk bakalım ne diyecek 😊
Liyaaaaam Duygu_turan banada 13.haftada dedi sonra 15 de kesin kız dedi ama ben hala ikna olamadım 😂🤦🏻♀️