Dejavuh Liyaaaaam ben 13. Haftada öğrendim erkek olduğunu 🤗 nifty yaptırınca cinsiyette yanında eşantiyonu oldu 😅
duygu_ozgenc Liyaaaaam salı kontrolüm var inşallah gösterir 15+5 haftaligim şuan 15 aylikta oglum var inşallah birde kizim olur içimden geçen kiz bakalım sağlıkla kucagimiza alalım da 😊
Bsra_bhsi 14 haftalıkken gittik kendini göstermedi haftaya 18 oluyorum insALLAH o zaman kendini gösterir minik aşkım 💁🥰 ilk gebeliği olup hossedenler var mı aranizda
1oguzannesi Liyaaaaam 17+6 haftadan selam🤗 erkek olduğunu öğrendim 12. Haftada .🙏 Haftada başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi beni şüphe de koydu değişir mi yoksa kız mı bilmiyorum net öğrensek de ufaktan bişeyler almaya başlasam diye heyecanla bekliyorum🤦💙💜
Nass03 Liyaaaaam Ara ara bende öyle hissediyorum son aylardaki kasılma gibi baya sertleşip bi tarafa toplanıyor sanki ama geçiyor hemen, çok sık ve uzun süreli olmadığı sürece normaldir. Fakat ağrı da hissediyorsan doktora bi danış derim
Liyaaaaam Nass03 ağrı olmuyor senin dediğin gibi 1 dk o şekilde sertlik oluyo sonra düzeliyor bidaki kontrolmde sorucam
Durununannesi46 Liyaaaaam valla bana okulda arkadaşlar almış hediye. Kesin kız dedi diye cici cici elbise almışlar şimdiden 😀 ben de dayanamadım pembiş çoraplar aldım kızıma. Yatağımın baş ucuna koydum yatıp kalkıp seviyorum Durukuşum diye 😀 Duru Doruk’a dönmez inşallah yarın kontrol var bakalım 😂
blueberyy00 Liyaaaaam bende öyle şöyle yaparım böyle yaparım diyordum bol keseden atıyordum önce şimdi en ufak şeyde emin olana kadar uğraşıyorum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Liyaaaaam Duygu_turan banada 13.haftada dedi sonra 15 de kesin kız dedi ama ben hala ikna olamadım 😂🤦🏻♀️
Liyaaaaam Durununannesi46 isimlerde belli ne güzel biz isim kavgası yapıyoruz eşimle cocuğum isimsiz kalacak bu gidişle 🤦🏻♀️😂