Liyaaaaam Mrv1007 benim eşimin ne istediğini tam anlayamıyorum ben 😂 ama ben şuan kızım olcak hayalleri kuruyorum tekrar değişirse bi boşluğa düşerim sonra tekrar devam ederim 😂😂
Liyaaaaam Hiram96 yok erkek istemek değilde hep öyle düşünürdüm benim kesin oğlum olur diye cevremde sürekli senin erkek dedi durdu sadece öyle alıltırmışım kendimi yoksa kız erkek hiç farketmez ilk bebeğim olacak zaten 🥰
Hiram96 Liyaaaaam benimde ikinci kızım olucak banada erkek olsun dediler😊kızın olcaği için çok şanslisn Allah erkek evlatta nasip eder sağ salim kucağımiza almak nasip olsun inşallah 🙏
Miniklimonum Liyaaaaam 12.haftamda erkek dedi doktorum 15.haftamda tam göründü bebek erkek bebek dedi oğlum geliyoo inşallah hayırlısı ile kucağıma sağlıkla alırım hepimiz inşallah sağlıkla alırız büyütürüz ❤️
Zehracnr60 Liyaaaaam bendee aynıyım rüyamda bile hep erkek gördüm ama kız olmasına adapte ettım kendımi şimdi değişirse bidaha şokk
Liyaaaaam Zehracnr60 bende cinsiyeti öğrenmeye gideceğim gün erkek gördüm ama kız dedi ayy değişmez inşallah 😂
blueberyy00 Liyaaaaam doğana kadar devam edecek o zamn çünkü çevremde doğana kadar erkek diyip doğunca kız çıkan oldu😂
Liyaaaaam blueberyy00 off evet ya ben hamile olduğuma bile 15.haftada inandım cinsiyete inanmam çok zor 😂😂
Happybsrn Liyaaaaam Pozisyon dolasıyla göremedik haftaya kontrol inşallah herşey yolundadır ve cinsiyetini öğrenmek nasip olur 😊😊🌺🙏
Liyaaaaam Nass03 hareketlerini hissediyo musun çünkü ikinci ve diğer hamileliklerde daha çabuk hissediliyormuş