Minoo01 benim karnımda aşağıda ve daha cinsiyeti öğrenmeden gören herkes kesin kız diyordu 😂

Minoo01 31 haftalığım hep kasikta. 2 kez yukari cikti mideme baskı yapıp hemen yerine geri döndü dahada çıkmıyor 😄

MerveNur- benim ki çapraz duruyor galiba. Midede pek hissetmedim. Sol yanda ve kasıkta 😂 sıkılmaya gelmeyecek galiba bu. İlk oğlum böyle değildi.

Liyuzamom ben bir umut hala belki doktor yanlıyordur diyorum 😂 bazen oluyor ya öyle doğuma yakın cinsiyeti tam belli olunca aaa erkek değilmiş felan der belki 😂 neyse ya sağlık olsunlarda 🙏🏽

Minoo01 Benim bebek 35 haftalık baş aşağı. Ama.asla yuruyemiym sanki çıkacak gibi sürekli batma oluyor. Nst de sancı kasılma vs de.ckmiyor bende anlamadim. valla 🤦

Minoo01 Aynı problem ikinci gebeliğim ilki hiç böyle değildi doktor sorun yok diyo ama hep aşağıda bu çocuk sürekli kasıklarımda neden böyle anlamadım

Minoo01 bende de durumlar aynı 32+6 sanki suyumu patlatacak gibi hareketler yapıyo 😂 sakin ol kızım diyorum daha erken 😂🌸 kasıklarımdan hissediyorum vurduğunu sanki eli kolu çıkacak gibi 😂 enteresan 🤨☺️☺️

Hulyaaaa hadi ya. İlerleyen haftalar daha zor olacak demekki. Rabbim yardımcınız olsun 🙏🏽 Nst öyle çok ağır sancıları alğılıyor doğum sancısı gibi.

Anne3434_ benim de aynı durum. İkinci gebeliğimde oldu böyle. Bende anlamıyorum. Erkek cinsiyeti de millet kız aşağıda olur der benim oğlan aşağıda 🤷🏻‍♀️

30+2 yim. 1 haftadır ben de aşağıda hissediyorum sanki doğuracakmışım gibi korkuyorum. Dün doktora gittim baş aşağı pozisyon almış normal dedi ama ben yine de korkuyorum bi anda aşağı indi çünkü

Minoo01 benimde ilk kızımda hep aşağıda hissediyordum hatta uyurken uyunaninca sanki dışarı çıktı sanıyordum .doğum anı başlayınca anladım doğum kanalına inince daha farklı oluyor .içiniz rahat olsun bazı bebekler aşağıda oluyor .

msahin benim daha 25 den bu yana öyle 🙄 ama baş aşağı felan dönmüş değildi. Doktor söylerdi yoksa.