Benimde genelde orda 23+6 haftalıgım sanki cıkacak gibi oluyo bazen 😒

Minoo01 benimde öyle canım makat gelişli ayakları aşağıda dedi baskı yapıyor sürekli 23 haftalık hamileyim normalmiş

busra5501 normaldir ama ilkin de hiç bu kadar aşağıda değildi. O tedirğin ediyor beni. Canımı yakıyor çoğu zaman da 🙄 cinsiyeti ne sizin?

Minoo01 kız 💖🧚‍♀️ benim ilk gebeliğim daha dün gittim kontrole zaten o kadar geç hissettimki bebeğimi bir kaç gündürde vajinama hop hop vuruyor sanki sıkışık olursun aynı öyle oluyorum. Doktorum kafama yastık koymadan ayaklarım havada 15dakka yatmamı tavsiye etti bebek dönermiş o sayede rahatsızlık hissi kalkarmış benimki direk oturmuş ayakları poposu ile 🙈

busra5501 bende deneyeyim bir. Kız bebek aşağıda olur derler. Gerçi benim buda erkek ama aşağıda niyeyse 🙄☺️

Esramertt ya bende öyle biliyorum o yüzden kız dedim buna ama ☺️ Doktor gene erkek dedi kontrolde. Sanırım artık kesin erkek. İlki de erkekti buda kız olsun istedim ama sağlıklı olsunlarda 🙏🏽☺️

Esramertt öyleymiş valla 😂 doğru olsun isterdim. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏽

Minoo01 25+1 kızım olacak ve hala kasığımda🤷🤷 kaynanam kız çocuğu kasıkta olur diyor o da kızında böyle yaşamış 9 ay boyunca hemde 🤷😂 Anlık tekmesiyle gelip anında giden idrarım, toparlandığında ağrılarım hepsi kasıkta

Liyuzamom benim ki erkek. Ama benimki de kasıkta. 🙄 ilk gebeliğim de böyle değildi. Anlam veremiyorum. Ağrıda var 2 gündür. Bi gidicem gibi doktora.

Minoo01 ağrı benimde var 2 gündür pazartesi gidince doktoruma söyleyeceğim bende. Ya zaten inanmıyorum kız bebek aşağıda erkek bebek yukarda olur olayına

Minoo01 benimde öyle vajinamın kenarındaki kemikler agrıyor o an sizde oluyormu. Birde erken doğum riskim var korkuyorum geliyormu diye 😢