Gizemkocar Hasretveysi ben de 17. Haftadayim ve hic kilo almadm bugune kadr duxenli beslenme ve hareketi hic birakmadim ve doktorum da gayet normal ve saglikli oldugumu soyledi zaten dediklero gbi son aylarda almak kaçinilmaz oluyormus ancak ben altinci aya kadar hic kilo almama ondan sonra da 4kilo ile tamamlama hedefi koydum kendime..tabi goruntude gobek olculer filan genislemeler var
citlenbigim2212 rabiaegilmez valla taktik maktik yok istediğim gibi yiyorum içiyorum ama suyu aşırı tüketiyorum ve yürüdüm mü aşırı yürüyorum 🤭✌️
Kubraveysl Kelebekmadam Ay ben kendime çok üzülüyorum 25+5 haftamdayim 13 kilo aldim ve hızla aliyorum ne yapacam bilmiyorum dogma kadr 200 kilo olcam bu gidişle
Handemik Kubraveysl ay lütfen yapma sonra çok pişman olursun.bebeğin doğduktan sonra da o kiloları vermek zor olur,enerjin düşer.bol bol proteini yüksek kuruyemişler ye.açlık hissettiğinde çiğ badem,ceviz,kaju,kuru incir falan ye azar azar.İnan tok tutuyor.
Emineekyl Kubraveysl beyaz ekmek yeme canım kepekli yada buğday,çavdar ve çeşitleri ekmeklerden ye ben 2 dilim falan yiyorum kahvaltıdaa akşam yemeklerimi de ekmeksiz yiyorum bol su içiyorum abur cubur yemiyorum pek yoga yapmaya gayret ediyorum yürüyüş yap hergun 40 dakika falan en azından dengelersin yediklerini de
AysErbil 30+4 üm ve 10 kilo aldım bebisim de 1700 gram bu sıralar boğazımı hiç tutamıyorum kizlarrrr siz nasıl bu kadar az kilo almayı başardınız
SedanurD AysErbil valla ben yiyorum ama almadım ne hikmetse, zaten kilolu hamile kaldım ben almamam hayrıma oldu 😂
g4mze Kelebekmadam ay çok sevindim resmen içim ferahladı. Saçma sapan konuşmalar duyuyordum bebek beline nasıl tutunacak diye. Hatta belin düşer diyen bile oldu jsjsjsjsj 😂😂
Kelebekmadam g4mze ay ne saçma tamam zayıflık iyi değilde öylede kalmıyoruz sonuçta gebeliği vücut adapte olup kilo alıyor zaten almasam ben almazdım yıllardır 45 46 arasıyım evlendim gene almadım şimdi maşallah 9 kilo almışım üstelik daha 25 haftalık 30 dan sonra kaç kilo alırım bilmem 🙄
Handemik 36+5’im 4,5kilo aldım bebeğim 2,850gr. Benim aşırı mide ağrılarım oldu o yüzden beslenmem problemli oldu baya ama bebeğim sağlıklı çok şükür🙏
Ozlem14 1029 1029 valla o kadar az kilo alanları okuyorum şaşırıyorum. 34+3um 16 kilo aldım. Doktorum biraz fazla dedi ama çok sık acikiyorum tutamıyorum kendimi hep birşeyler yiyorum.