Handemik Kubraveysl ay lütfen yapma sonra çok pişman olursun.bebeğin doğduktan sonra da o kiloları vermek zor olur,enerjin düşer.bol bol proteini yüksek kuruyemişler ye.açlık hissettiğinde çiğ badem,ceviz,kaju,kuru incir falan ye azar azar.İnan tok tutuyor.
Emineekyl Kubraveysl beyaz ekmek yeme canım kepekli yada buğday,çavdar ve çeşitleri ekmeklerden ye ben 2 dilim falan yiyorum kahvaltıdaa akşam yemeklerimi de ekmeksiz yiyorum bol su içiyorum abur cubur yemiyorum pek yoga yapmaya gayret ediyorum yürüyüş yap hergun 40 dakika falan en azından dengelersin yediklerini de
Kubraveysl Emineekyl ben dikisliyim erken doğum riskim var benim Dr lavaboya tek gidebilirsin diyor ve ben ona rağmen yinede evi toplarım bulaşık yemek ütü yaparim yavas yavas ama suan tam riskli haftama girdiğim bakalım insllh doğumdan sonra vermeye caliscam yoksa yarim dünya olarak gezinip durcam ortalıkta
Kelebekmadam g4mze ay ne saçma tamam zayıflık iyi değilde öylede kalmıyoruz sonuçta gebeliği vücut adapte olup kilo alıyor zaten almasam ben almazdım yıllardır 45 46 arasıyım evlendim gene almadım şimdi maşallah 9 kilo almışım üstelik daha 25 haftalık 30 dan sonra kaç kilo alırım bilmem 🙄
SusamTanecigi Hasretveysi çok normal bebeğinizin gelişimi iyiyse takılmayın 22+4 sadece 1.5 kilo aldım
SedanurD AysErbil valla ben yiyorum ama almadım ne hikmetse, zaten kilolu hamile kaldım ben almamam hayrıma oldu 😂
Fatma-mevadanis52 SedanurD olsun saglikli ol gerisi onmli dil bende 93te kaldm bende zayf dlmde yanlzda dilimdr umarm diye sordm🤭
Duyguuuuuuu 18 haftalıgım 5 buçuk kilo aldım sanırım biraz erken başladım kilo almaya yapım kilo almaya meyilli 😂🙈
gkcbysl muallimehanimmom5 evet erkek :) genelde herkes ilk bakışta anlıyor erkek olduğunu :)) teşekkür ederiz güzel yorumunuz için :)
gkcbysl Hamis-88 merhaba. Cm olarak göğüs ve karın bölgesi tabiki ağırlıklı olarak cm bazında arttı. Bacak kalça kol basen bölgesi sizde olduğu gibi 2-4 cm civarında artış var çok değil diye düşünüyorum zira vücudumuz bu dönemde yağlanma eğiliminde süt üretimi vs için. O yüzden sadece karın bölgesinde olması pek mümkün değil.