M_kemal Oguzmine Çok güzel sağlıklı bir liste veriyor. Acıkmıyorsunuz bile. Sadece paketli gıdalar ve tatlılar yasak bende. Fatketmeden çok fazla yiyormuşum onu farkettim ☺️🤭
Egeana25 28 haftalıkken gıttım 4 kilo almışsın dedı hemşirem 20 ekımde tekrar gıdecez bakalım 🤔 ama iştah bı dört daha koymuştur üstüne 🥰😌
Esramertt Melikemreclk erken doğum yapmaa ihtimalin yükselir bebek çok kilolu olursa dedi. Sanırım gebelik şekeri çıkar diye öyle diyor anladığım kadariyla
Melishilal Melikemreclk ayyy bızde 3 hafta onde gozukuyoruz 32+2 2300 bebişim ne yapalım yanı kıloluysak 🤪
Tgbergll mutlufatos19 Ay biz baya aynıymışız kilomuz da haftamız da aynı 🥰 cinsiyet belli oldu muu bizimki bir tosun paşa 🐣
Ellu Oznur61 magnezyum icin yüksek dozajli, görceksiniz kabizlik yalan olucak. Ki magnezyum hamilelikte cok gerekli.
[silindi] Gul3346 bilmiyorum ki 28.haftada gidicem, 24 te 825ti. Ayy merak ettim bizde 1 kg olduk mu acaba 🥰
g4mze Kelebekmadam merhaba bende 43 kiloyum. Beliniz çok ince mi sizinde. Ben çok korkuyordum zayıflığımdan dolayı birşey olur diye
Kelebekmadam g4mze belim yok gibi birşeydii ama kilo aldım ben belim birazda olsa kalınlaştı 51 52 arasıyım şu an canım korkma ne olabilir ki herşey yolundaysa birşey olmaz
g4mze Kelebekmadam ay çok sevindim resmen içim ferahladı. Saçma sapan konuşmalar duyuyordum bebek beline nasıl tutunacak diye. Hatta belin düşer diyen bile oldu jsjsjsjsj 😂😂