Maysasu Ruya1106 kuzum benimki aşılama değil iğne ama yine de belli olur mu 14. Günüm test yaptım silik çıktı yine
Nurbanu55 Maysasu Bence iğnenin etkisi geçmiştir artık kan verin içiniz rahat etsin varsa çıkar bence
Maysasu Nurbanu55 korkuyorum canım kan vermeye 3 4 gün daha durucam düşük yaptım 1 ay önce az daha beklemek istiyorum
Maysasu blueberyy00 Ruya1106 Nurbanu55 Kızlar en alttaki koyu olan bugün üstteki dün en üstteki görünmeyen 4 gün önce yAni siz en alttakine bakın o bugün
Maysasu Ruya1106 sabah da pozitif çıktı 14. Günüm bi de yarın yapıcam test 3 gün sonra falan da kan veriyim diyorum
blueberyy00 Maysasu 12 de iğne etikisi bitiyor gebelik varsa tekrar artmaya başlıyor resmini atsana bakim bı bende 13. Gün silik çizgiyle öğrenmiştim
Zeyna27 Maysasu canım bende dün ve bugün ilk idrarla ile yaptım 10. Gün ve 11. Gün olarak negatif kaçıncı günde pozitife döndü senin
Maysasu blueberyy00 İnan varya kimseye söyleyemiyorum test yapıyorum dediğimde bile erkenden başladın mı yine diyorlar kimsenin haberi yok
blueberyy00 Maysasu ya kıyamam bende çok geçtim o süreçlerden cok iyi anlıyorum kan vermek daha garanti ama kan vermek istemiyorum diyorsan yarın oburgun teste devam et koyulasma başlayacaktır daha da için rahat eder en azından
blueberyy00 Maysasu öyle yap kuzum testte koyulaşma görürsün muhtemelen zaten günün geçince de kan ver doktorum 15. Gün yap diyordu bana zaten yarın da çıkarsa aynı kesin vardir
Maysasu Zeyna27 12. Gün pozitif olmaya başladı kuzum benim ondan önce fotoğraf attım ya en üstteki hiç çıkmayan 11. Gün onun altındaki 12
Zeyna27 Maysasu inşallah benimde öyle olur ama hiç belirti de yok çok garip bişey ya bu hiçbir şey hissetmiyorum
Zeyna27 Maysasu bide iğneyi vurduğun günü mü 1. Gün olarak aldın yoksa diğer günden mi 1. Gün olarak aldın
elfmoom Maysasu gebelik vardır kesin🙏🏻 beklemeden kan verin🙏🏻 doktorunuz önlem amaçlı progestan başlar büyük ihtimalle