Zeyna27 Maysasu bide iğneyi vurduğun günü mü 1. Gün olarak aldın yoksa diğer günden mi 1. Gün olarak aldın
blueberyy00 Maysasu öyle yap kuzum testte koyulaşma görürsün muhtemelen zaten günün geçince de kan ver doktorum 15. Gün yap diyordu bana zaten yarın da çıkarsa aynı kesin vardir
blueberyy00 Maysasu Yani yarında pozitif görürsun büyük ihtimal onda sonra kan ver kuzum doktorun özelse bildirirsin hamile olduğunu başlaması gereken ilaç varsa başlar sana sonrada bı aksilik olmazsa lekelenme felan beklersin keseyi görmeye gidersin direk
elfmoom Maysasu bebeğin daha iyi tutunması için destekleyici bir ilaç:) doktorlar genelde gerek duyarlarsa veriyorlar
Maysasu Zeyna27 öyle düşünme canım geç döllenme falan olabilir daha erken zaten senin de hemen çıkması iÇin sen bi 2 gün daha bekle
Maysasu blueberyy00 inşallah canım valla dua et hayırlısı olsun her sabah heyecanlanıyorum test yapıcam diye
blueberyy00 Maysasu ya kıyamam bilmem mi o heyecanı rabbim gönlündekini versin kuzum dualarimda olcaksin yarın mutlaka haber et test yapınca bende merak ettim
gizzzy35 Maysasu Evet bende çatlatma iğnesi olup aşılama oldum. Hamilesin o halde hayırlı olsun 🙏 kan ver yarın