Perilisa sosyalfobikk anestezik ilaçlara alerjiniz olup olmayacağı testle belirlenmez o esnada alerji yaşarsanız alerji ilacı yapılır bir çok acil ilaç elimizin altında sonuçta alerjim olur diye korkmayın
Annesed Perilisa hayır sezeryan olacak arkadaşları korkutmak istemem her doğum farklıdır ama bildiğiniz ilk kesi atıldığı anda bir yanma sonra ikinci üçüncü dördüncü kesildi derken en sonunda o yırtılma anında dayanamıyorum diye bağırdığını hatırlıyorum oğlumda 4 saat sonra uyanmıştım kızımda da ilk hikayemi anlatmama rağmen ısrar ettiler spiral için denedik ama olmadı yine yarısında ağzıma oksijen maskesini verip derin nefes almamı söylediler ama bu sefer 1 saatte uyanmistim
yenihamiscik Perilisa özel hastaneler sıkıntılı malasef devlette malum alım çok az öyle olunca bizde başka mesleklere geçiş yaptık😉
ipekgumen Perilisa benim 3. hamileliğim 2 si normal doğum oldu bunu sezeryan istiyorum tüpleri bağlatmak için bel fıtığım var ve belimden bacağıma iniyor ağrısı 2 sene öncesi de kalp krizi geçirdim damar pıhtı atmış ve anjiyo oldum şuan kan sulandırıcı kullanıyorum göbekten genel anestezi istiyorum sizce hangisi olmalıyım 🙏🏻
Perilisa Alya_1963 doktorunuzla görüşün spinal iğnesi çok çok ince bir iğne 1 yıl ağrı yaşamanız spinalden olmayabilir, farklı bir durumda olabilir
Supersida3 Perilisa bel fıtığım var benimde başlangıç boyutundaydı 1 sene önce epidurale engel olabilirmi acaba burde kan sulandirici igne kullandim 3. 4. Ayimda epidural yapilmaz gibi birsey duydum doğruluğu varmi bunun
Perilisa Supersida3 hayır kan sulandırıcı kullanmanız spinal anesteziye engel değil . Fıtıkta engel değil ama fıtık bölgesinin aralığı önemli
DamlaNur29 Perilisa 2 tane var fıtık doğumdan önce ve sonra çekilmedim emar pişman oldum bu yüzden ne durumda en son bilgim yok😞
KadersizMelek Perilisa bebeğin plasentası eski sezeryan dikişine yapışık olan bir hastanın ameliyatında bulundunuz mu ? Nasıl bir yöntemle uyuşturuyorlar
KadersizMelek Perilisa çok teşekkür ediyorum, 30 haftalık hamileyim şikayetim sezeryan dikişime yapışıkmış olması plasentanın,korkuyorum. Önereceğiniz hastane yada doktor var mı bu tür ameliyatları daha önce yapmış?