Perilisa Alya_1963 doktorunuzla görüşün spinal iğnesi çok çok ince bir iğne 1 yıl ağrı yaşamanız spinalden olmayabilir, farklı bir durumda olabilir
2prens-annesii Perilisa Normal doğum düşünüyorum fakat ne olur olmaz Sezeryan olursam eğer omurilik daralmam var epidural veya spinal anestezi olmamda sıkıntı olur mu? Herşey Allah’tan ya olurda mecburi sezeryan olursam genel anestezi istiyorum sırf bu sebepten. Omurilik daralması engel olur mu belden uyuşturmaya?
Perilisa 2prens-annesii sezeryan olursanız genel anestezi yapılır. Zaten kronik hastalıklarınızı doktora söylediğinizde sezeryan şeklinize anestezi karar veriyor bu konuda kararı size bırakmazlar
Rabia2934 glsm_kr8383 dikiş atarken uyuşturmadılar beni doğumdan daha zor geçti doğum bitti ben hala bağırıyordum
KadersizMelek Perilisa çok teşekkür ediyorum, 30 haftalık hamileyim şikayetim sezeryan dikişime yapışıkmış olması plasentanın,korkuyorum. Önereceğiniz hastane yada doktor var mı bu tür ameliyatları daha önce yapmış?
nergiii Perilisa 3 yıl arayla tekrar hamileyim ilksezeryan ikinci normal olma şansım var mıdır sizce ?
KadersizMelek Perilisa yozgatta yaşıyorum ama burada yapmıyorlar ameliyatı, ankara yada kayseri en yakın sevk yaparız dediler. Bu iki şehirden biri olabilir
Sarikan93 Perilisa epidural iğnesi videolarda gördüğüm kadarıyla baya kalın spinal dediğiniz gibi kıl gibiyse epidural neden bu kadar kalın ve bu iğne girerken o bölge uyuşturuluyor mu inşallah uyuşturuluyordur çünkü iğnenin kalınlığı çok korkutucu 😣😣😣
deno1 Perilisa spinal mi iyi genel mi bazıları sipinalde kalıcı bel agrisi yapiyor dediler yani ben biraz gerilirim korkuyorumda ama genelde beni mahvetti hep kusma yapiyor