Mucizem_211 Belacivciv kız ne bileyim görüntülü aradı nar yiyordum dedi napıyorsun sen benim bebeğim nardan dolayı 5.5 aylık doğdu o yüzden dedim sizlere sorayım canım 😁
Belacivciv Mucizem_211 Doktor mu demiş nar yedin diye oldu 🤔 Yok insan her şeyi sorguluyor zaten çevresel faktörlerden ya
kcnr Mucizem_211 şekerini çıkarabilir ablamda hamilelikte çok yemişti 45 kiloyla hamile kalmıştı diyet vermişti doktoru şeker sınırda çıkınca
Mucizem_211 Belacivciv doktor demiş ki çok ekşi yemişsin kasılmalar başlamış ama tam bilmiyorum canım sadece dedi sakın yeme düşük yapıyor vallah çok korktum
Belacivciv Mucizem_211 Yok ya doktorların çoğu her şeyde olduğu gibi abartmadan nar yiyin suyunu için faydası var diyor
marbling10 Mucizem_211 bugün neden bu kadar nar postu açıldı ya🤭🤭 sizin sorunun cevabını bilmiyorum ama bunu merak ettim ben de
Mucizem_211 marbling10 canım benim ben çok nar yiyorum arkadaşım gördü kızdı dedi ki ben 5.5 aylık bebek doğurdum çok erken geldi çok ekşi nar yedim diye o yüzden açtım bu postu öyle bişey varsa yemeyeyim diye 😂
Senademir04 Canım nar ananas çikolata maydonos kahve kola soda rahim kasilmasi yapıyormuş. Ben bilmeden ilk gebelikte fazla ananas yedim ondanmidir bilemiycem ama. Düşük yaptım şuan ikinci yolda daha çok yeni ama dikkat etmede fayda olabilir
Mucizem_211 Senademir04 inşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım benim vallah banada nar iyi değil dediler o yüzden bilgisi olan yazar diye açtım bu postu daha çok dikkat ederim çünkü 17 yıldan sonra gelen tüp bebek
Senademir04 Mucizem_211 yinede doktoruna Daniş bence bende aynı sekilde tüp bebekle gebeyim oyuzden demiştim
miranbeyinmothersi Mucizem_211 nar seven bir olarak hemen bir araştırma yaptım tamamen düşüğe neden olır yada bebekte leke yapar tamamen bir hurafe. Aksine bir c vitamini be anne bebeğe çok faydalı olduğu söyleniyor düşüğüm narla bir ilgisi olduğunun bilimsel geçerliliği yoksa kesinlikle inanma. Ben ilk defa duydum
Mucizem_211 miranbeyinmothersi çok teşekkür ederim canım benim vallah bende çok seviyorum bide her gün yiyorum korkuttu lar bir sorayım sizlere dedim 😇
miranbeyinmothersi Mucizem_211 bende korktum okuyunca hamilelikten ber ilk defa bu hafta toplam 3 tane yedim ama tatlıydı ekşi yemek kasılmaları arttırımış bu arada tğm ekşi şeyler için ona dikkat olur mu
Mucizem_211 miranbeyinmothersi dikkat etmek lazım canım benim vallah bende okudum fazla ekşi şeyler kasılma ya neden oluyor
Mucizem_211 Senademir04 doktorunuz ne söyledi yasakladı mı benim kontrol ayın 27 o zaman kafama takılan herşey söylerim canım
Mucizem_211 Gizemmm01 yediklerim çok ekşiydi ya o yüzden biraz korktum bide arkadaşta erken doğuma neden oldu bende denince korktum vallah