Liyuzamom Mucizem_211 Hiç bi şey olmaz kiraz da düşük yapar demişlerdi 5 haftalıkken yemiştim. Çok şükür bi şey olmadı. Her şey Allah tan gelir herkesi dinleyip kendini germe üzme zaten yeterince gerginiz 😅
Mucizem_211 Liyuzamom sorma yaa şimdiki hamilelere bakıyorum herkes korkuyor gergin Allah yardımcımız olsun inşallah amin 😇🙏🏻
Deletedmom_33 Mucizem_211 Ben de babamdan istedim Antalya’dan kargo gönderiyo 🤣 Narlar kocaman oluyo tek başına 1 kg olan veya geçen var geldiği gibi birini oturup yemeyi düşünüyorum 🤣🤣🤣
Zehraspl Mucizem_211 hayda nardami zararliymis allahim millette herseyi zararli goruyo ne yiycez ne icicez acaba alakasi yok canim ben kizimdada cok yedim duan oglumdada cok yiyorum nerdeyse gunde 2 tane nar tuketiyorum
Mucizem_211 Zehraspl vallah benimde çok canım istiyor yedim yedim baya sonra arkadaş erken doğumuma sebep oldu diyince biran korktum sizlere sormak istedim 😊
Mucizem_211 miranbeyinmothersi dikkat etmek lazım canım benim vallah bende okudum fazla ekşi şeyler kasılma ya neden oluyor
Mucizem_211 Senademir04 doktorunuz ne söyledi yasakladı mı benim kontrol ayın 27 o zaman kafama takılan herşey söylerim canım
Senademir04 Mucizem_211 ben bu gün görüştüm durumla bana öyle bişey kesinlikle yok istediğin gibi yiyebilirsin dedi ama azı yarar çoğu zarar tadında yiyin sizde bence 🙂
Mucizem_211 Gizemmm01 yediklerim çok ekşiydi ya o yüzden biraz korktum bide arkadaşta erken doğuma neden oldu bende denince korktum vallah
honeyland Mucizem_211 daha dün akşam bir kase nar yedim 🤦🏽♀️😁 ne zararı olacak ki gayette yararlı meyve 🙃
Yagmur00 Mucizem_211 Rabbım sana bagıslasın canım Rabbım sana wermemısse sen meyveden ordan bulursun bahaneyi herseyi Rabbım werıyor dua et rabbım sana bagıslasa hiç bisey olmaz korkma
Mucizem_211 Yagmur00 haklısın kuzum rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah derdini göstermesin amin 😇
Mucizem_211 Demetslt tamam canım benim aşerirsem azıcık yerim fazla değil zaten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onuda yesem tmmdır 😂