Mk34 Mucizem_211 düşük yapar denilen çok fazla yiyecek var fakat hepsi doğrudan düşüğe neden olmaz.Kaldı ki kontrollü tüketimde hiçbirşey olmaz merak etmeyin
Calisananne25 Mucizem_211 doktorum bana nar ve nar ekşisi yasaklamıştı. İlk haftalarımda söylemişti. Sonra bir daha konusu açılmadı ben de sormadım. 28+6yım hala yemiyorum 🤷🏼♀️
Mucizem_211 Calisananne25 ben bugün 2 tane ekşi nar yedim inşallah bişey olmaz ya bide arkadaş dedi bebeğim 5.5 aylık doğdu dahada korktum
Melek3 Mucizem_211 benm çocuğum ölür o zmn 😂 ben bir saklama kabına 2 -3 tane narı ayikliyorm birgunde yiyorm hepsini 😅 tecrübeye dayanarak bişi olmuyormuş demekki diyorm yiyin can boğazdan gelir
Mucizem_211 Liyuzamom benimde 16 haftalık oldu rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah kimseyi dinlememek lazım bundan sonra 😁
Belacivciv Mucizem_211 Hayır öyle bir kanıtlanmış etkisi yok, yiyebilirsiniz. Ortada hiçbir sorun yokken sırf nar yedi diye düşük olabilir mi mantık olarak bile saçma😅
Mucizem_211 Belacivciv kız ne bileyim görüntülü aradı nar yiyordum dedi napıyorsun sen benim bebeğim nardan dolayı 5.5 aylık doğdu o yüzden dedim sizlere sorayım canım 😁
Liyuzamom Mucizem_211 Hiç bi şey olmaz kiraz da düşük yapar demişlerdi 5 haftalıkken yemiştim. Çok şükür bi şey olmadı. Her şey Allah tan gelir herkesi dinleyip kendini germe üzme zaten yeterince gerginiz 😅