Fatmanur123nrt Melissauzengi 13 haftada erkeğe benziyor denildi 15 de aç gittiğim için hareket etmedi 18 haftada öğrendim kız olduğunu ama kimse inanmadı kız olduğuna 😂😂😂doğum yaptım 16 gün oldu öyle inandılar
Kbrbisi21 Melissauzengi ayy benimki 21 e kadar inatla erkek denildi 👍😁 sonra bi ogrendik 21 de kızmış 😁 Allahtan birseyler almamistim o zamanlar 😁
Ikos_54 Kbrbisi21 ozeldemi devletteki denildi. Erkek dedginde net pipisini gördüm demismiydi doktor🤔🤭
Glsmvrlk Eminegezerr bn 25 oldum daha öğrenemedim devlete gidiyorum sadece dedi kıza benziyor oda emin değilim
Eminegezerr Glsmvrlk imkanın varsa bi özele git derim 12 de öğrendim yüzde yüz erkek dedi devlet hala söylemedi
Kubradoruk111 13+0 da gittim ikinci gebelik bu da erkek 😊 dedim ki kordon olabilir mi yani yüzde yüz mü.Bazen duyuyorum erkek diyolar kaç ay sonra kız çıkıyo.kesin dedi fotosunu bile çekti yakından 😀
ipekercan 15 haftada devlet hastanesi kiz dedi 16 haftada ozel hastanedeki doktorumda kiz dedi yani kesinlesmis oldu bugun kontrol icin gittim cinsiyeti tekrar soyledi benimkinin poposu donuk ama doktorum one donduruyo 🤰🧿
Akmanmerve Balbocegmm cinsiyet için değil down sendromu için ve daha detaylı bir test kan alıp Ankara’ya gönderiliyor 10 gün sonra bir sağlık sorunu varmı diyen testte cinsiyette öğreniliyor
Nursahdrk Melissauzengi — detaylı ultrason en garantisi oluyor bana da 24 haftaya kadar kız gibi dedi arkası dönük duruyordu detaylı ultrason da net olarak kız oldugunu öğrendik
Gizemgect Melissauzengi 17ci haftada lütuf edip kızım kendisini gösterdi fakat sonra yine sırtıyla muhattap olmaya devam ediyoruz sağolsun 😅
Miniklimonum Melissauzengi bende 12+2 de öğrendim doktorumu çok İyi tanıdığım için net olduğunu anladım ama kordon değilse falan alışveriş yapma dedi tabi asla dinlemedim tamam dedim eşine söyleme burda videolu sürpriz yapıp reels çekelim dedi tamam dedim neyse doktorun yanından çıktım ilk olarak anında eşime paşa geliyor yazdım sonra taksiye binip ebebeğe 15.haftada doktor kesin net dedi ama söyledim demedim tabi napim dayanamam ben 😀😀