Akmanmerve Balbocegmm benimki kız ama ben ekstre kan testi yaptırdım orda çıktı doktorum 12 haftada da kız dedi
BerayAzra Balbocegmm ilk bebeğim kız şimdiki oğlan. Yani ikisinide 12de anlamıştı doktorum. Yani doktorun tecrübesi ve cihazların kalitesi çok önemli
Gamzeli_anne_ Melissauzengi 11+5 te öğrendim erkek dedi 21 haftalık olduk maşallah çocuğum her ultrasonda pipisini gösteriyor ama yüzünü asla 😂💙
Tgbergll Gamzeli_anne_ Hahaha bizim ki de aynı maşallah gururla gösteriyo sanki 😂 dün doktora kesinleşmiş mi cinsiyeti dedim o da of hem nasıl kesinleşmek al bak dedi fotoğraf bile çekti tamam ikna oldum artık dedim 🙈 yüzünü de gösterdi el bile salladı minik sıpa 🥰
Bsrgrss İlk gebeliğimde 12+2 de erkek olduğunu öğrenmiştim.. bunda çok yeni daha 5 haftalığım kız istiyoruz inşallah nasip olur bana dua edin🤲🏻😃
drytcvkarsln Melissauzengi oğlumu 11 hafta da öğrenmiştım bakalım 10 haftayız suan bu ne zman gosterecek
Balbocegmm Elif_zumra Buse_234 nasıl yani Akmanmerve nasıl bir kan testi yapılıyor cinsiyet için hiç duymamıştım
Akmanmerve Balbocegmm cinsiyet için değil down sendromu için ve daha detaylı bir test kan alıp Ankara’ya gönderiliyor 10 gün sonra bir sağlık sorunu varmı diyen testte cinsiyette öğreniliyor
Buse_234 İkili taramada sordum kiz gibi dedi 1 hafta sonra başka doktora gittim ortada çıkıntı var erkek dedi
anonymous Benim de bugün 12. Haftam erkek gibi görünüyor kesin değil tabi dedi hayırlısı bakalım 2hafta sonra kontrolüm o zaman daha net olur dedi 🤲🏻 Rabbim hayırlı evlat kılsın inşaAllah 🤲🏻❤️😍🥰