2melek_annesiii Melissauzengi 12de kız diye öğrndik bütün aileye söyledik felan 16 ya gelince erkek olduğunu öğrendik 😂😂 23 haftalığım hep çıktı artık değişmez diyorum 😉😉
Smilend 2melek_annesiii 11+6 kız olabilir dedi ama kesin diyemiyorum bunu söylemedim sayın dedi 😅😅 ilk gebeliğim kız da erkek de bizi çok mutlu eder ama tam kesinlik ne zaman oldu sizde ?
Dejavuh Melissauzengi bana da 12. Haftada %80 erkek demişti nifty yaptırmıştım 13. Haftada kesinleşti 🤰🏻
Gunes_-42 Melissauzengi ben daha yeni ogrendim 12 haftada doktorum tahmin edebilirim ama diğer haftalarda emin olalım dedi 16 Haftada göstermedi 17 haftada doktorum.kiz dedi bakalım degisir mi bilmiyorum 😊😀
Moniza Melissauzengi bende 112. Haftamdayin 2 gün önce %60 erkek dedi kızımda da tahmin etmiştim aynı doktorum doğru çıkmıştı ama şu an içimde bir şüphe var hayırlısı bakalim😅
Esilamm12 Mksdl 17 haftalık oldum 14 te göstermedi kendini ama kız olabilir dedi doktorum 15 te erken öğrenemezsin dedi başka doktor ama kız gibi dedi Sizce degisirmi
Kilicbebek damlarici ahahhaa yaaa evet bizde de öyle oldu partideki balon patlayınca surat ifademizzz bizz şokk acayip bi ters köşe olduk sindirmesi kolay olmadı 😂😂😂
gozde3592 Melissauzengi doktorum 17 olmadan söylememişti tahminde bile bulunmamıştı parti ve alışveriş yapılıyo yanılma yapı olabilir diyerek