meltemtann Ben gittim Ali hocaya. Çok memnun kaldım. Youtubda bir sürü videoları var bak istersen https://www.youtube.com/channel/UC4taqkb3_MFucR9oUpN-HCw
Aserpil Merveyldz71 öyle tabi. İlk başlarda ağrı hoşuma gidiyodu hamilelik belirtisi diye şimdide her ağrı korkutuyor. Düşük tehlikesi olunca
MerveeD Emilyamir bende cok korktum ve 2 hafta ıcınde 3 kere doktoruma gttım özele gitmeme ragmen eşim de sagolsun benden once gdelım fılan dedı benım şuan 8+5 progestan kullanıyorum agrılarım cok hafifledi
1234- Emilyamir Emilyamir Salam.Heç bir problem yoxdu şükür.Sadece Son Adetim Avqustun 30 idi ve biz 5 heftelik diye düşündük ama uzi 3 heftelik dedi bize.Mayalanma geç olub dediler..Derman falan yazdı hekimm.22si gedeciyik yene İnşallah her şey yaxşı olaarr
Zuzu000 Emilyamir Salam məndə də mayalanma gec baş verib 6 həfdəlik biləndə usm dediki 2-3 həfdəlikdir amma mən heç bir dərmandan istifadə etmirəm
Emilyamir MerveeD Çok şükür Allaha mende öyle değil.1 saniye felan oluyo minik sancı.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.Bende 8+0