Merveyucel28 eddaaaa 6+5 hiç bir sıkıntım yok üstelik sabah 5:30 da kalkıyorum işe gidiyorum tek sorunum bu uykusuzluk yapıyor Umarım böyle geçer takılma bence en güzeli bu olmalı 😁
duyguuudmr [silindi] Geçen hafta perşembe 158.6 cumartesi 493.9 cıktı. Doktor daha test yaptırmaya gerek yok dedi pazartesi keseyi görelim dedi bekliyorum 🙂
Ysmngny zeynepp1 ne zaman zeynepp1 Vajinal ulturasonda kaçıncı hafta görünüyordu sizin ben bugün tekrar test yaptım 266 çıktı
Hkrcy eddaaaa eddaaaa 9+4 haftalığız. Göğüs şişkinliği ve ağrısı dışında hiçbir belirtim yok. Bebeğimizin kalp atışları da gayet iyi yolunda gidiyor. Yani mide bulantısı yaşamıyor olmak bir şeylerin yolunda gitmediğini göstermez. İçinizi ferah tutun 😌
Almigok snmhsnn gebelikten önce sigara kullanıyordum gebe kaldigimi öğrenince bıraktım ondan olabilir siz içiyor muydunuz
Edoliii Ersibneh bri erkek digeri 3 aylik dustu ama ogrenemedm cinsiyetini bnuda nasipte warsa gorcez bakalim
sevval_ablaolucak1mucizem Arasinkardesioluyor 5+2 yeni ögrendim bende çok uzun uğraşlar sonucunda Rabbim 2.yi nasip etti inşallah önümüzdeki ay tüp bebek için başlıcaktık🤲🏻
Esra-2015 sevval_ablaolucak1mucizem bizde çok uğraştık benim ilk gebeligim 8 ay kadar tedavi oldum olmadı doktor tup bebeğe göndermişti ben bekliycem dedim 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Baykuss hilall_27 çok teşekkür ederim benimde bi hafta önce 509 çıkmıştı ama doktor tam hafta söylememişti o yüzden merak ettim
hilall_27 Baykuss bana da söylemediler sağlık ocağında yaptırmıştım sadece gebesiniz dedi bende haftalığını sordum bunu doğum doktorunuz bilir ben bilmiyorum dedi nasıl doktorlar var anlamıyorum en basit intten bakıp değer sonucunu bile söyler yani insan
Mercanmasal eylulmucizesi27 inşallah kendime öyle dedim dün mide bulantısından öldüm cok sarsmadı ama butun gün bulandı yani 😀