• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

[silindi] Geçen hafta perşembe 158.6 cumartesi 493.9 cıktı. Doktor daha test yaptırmaya gerek yok dedi pazartesi keseyi görelim dedi bekliyorum 🙂

8 haftalığız☺️

Almigok Yaklaşık 2 hafta sonra mide bulantılarıyla ben burdayım anne diyecek kızlar 🤢🤢🤢 İnşaallah sizlerde olmaz bulantı ama bende o zamanlarda sadece yiyordum 🤦🏻‍♀️

6+2 yim bende 5. Haftanın sonları bulantılarım vs çok oluyodu belirtilerim biraz geçti gibi sizin bulantılarınız kusmalarınız varmı

6+5 haftalığız ikinci gebeliğim🥰👋

Ersibneh bri erkek digeri 3 aylik dustu ama ogrenemedm cinsiyetini bnuda nasipte warsa gorcez bakalim

4+4 haftaligim 2. Hamilelik yarında kan vercm ins

• [silindi]

duyguuudmr hmm anladım hayırlısıyla gelsinler inşallah

eddaaaa
        Benimde 6 haftalık ama bendede yok mide bulantısı halsizlik var ve uyku hali

eddaaaa
        Benim üç aya kadar hiç olmadı ve iştahım açıldı hiç bir şeyden tiksinmedim ama 3 buçuk ayda başladı inşallah uzun sürmez çünkü gerçekten çok kötü

Adet tarihine göre 6+5 pazartesi doktora gideceğim kalp atışı için inşaallah problem yoktur bende çok bişey hissetmiyorum arada ağrım oluyor birde göğüs hassasiyeti çok fazla bulantı kusma yok bende de