• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

Esmaonur ayy ayni ben 😂😂 doktora gitmesem gormesem inanmiycamm o derece cok korkuyorum kalbi dururmu bisey olur mu die belirti olsa bir dert olmasa bir dertt zooormus anne olamak 😇

eddaaaa ben şu an 21. Haftadayım ve gebeliğim boyunca hiiçççç bulantı yaşamadım. Sadece tansiyonum çok düşüyordu ilk haftalarda. Herkesim bünyesi farklı sonuçta takılmayın böyle şeylere 🥰

Esmaonur kesinlikleeeee. Şu an arada hareketlerini hissetmesem hamile değilim diycem🤩

Benim ilk hamileliğim 7. Haftadayım aşırı derecede bulantı baş ağrısı çekiyorum çok zor geçiyor ne önerirsiniz

Hayivlisi bende ilk 6 haftalıkken gitmiştim ama 8. haftamda duydum ☺️

12eylul merhaba benimde 4+4 beraber gidiyoruz 😊 iki gün önce yatırdığımda 277 çıkmıştı bugün bir daha yaptırıp yarın doktora gidicem inşallah

eddaaaa yalnız değilsin canım bende aynı midem bulanmıyo diye ağlıyorum 😅

aleynasamira benim kuzenime de öyle dediler şuan kız çocuğu olduğunu öğrendi gayret güzel gidiyor hamileliği hersey allahtan içini ferah tut 🤲

6+5 ama çok endişeliyim ben ilk gebeliğim sizdede durumlar böyle mi

eddaaaa ya olur mu öyle şey , herkeste farklılık gösterir o ben kusmaktan ölüceğimi düşünürken ablam gebeliğinde tek bir bulantı yaşamadı senin bünyen de böyle demekki ve bence çok şükret balımmmm❤️

Arasinkardesioluyor bn 5+2 yim iyi gidiyor ama aynı zamanda koronayım bir negatife dönse hemen doktora gidecem keseyi görmek için. Kazakistanda yaşıyorum bn siz nerde yaşıyorsunuz kızlar ve nasıl besleniyorsunuz.