• Gebelik
  • Yeni gebeler toplanalım🤰

ikramomm senin için zor bir süreç ama o gebelik sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücut onu Kabul etmedi ama bu Tekrardan ayırca sağlıklı bir gebelik olmasına engel değil rabbim tez zamanda Tekrardan nasip eder inşallah gönlünü ferah tut 🙏🙏🙏🙏

63 kilo ile başlamıştım hamileliğime şu an 56 kiloyum 10 haftalık olduk. Gerçekten mide bulantısı , kusma vb şeyler yaşamıyorsanız buna çok mutlu olmalısınız. Bence insanların ne dediğine bakmayın. Senin akıl ve beden sağlığın bebeğin sağlığı demek. Ben bunları yaşıyorum ve kendimi iyi hissetmiyorum bebek nasıl iyi olsun de mi. Düşük tehlikesi olan annelerimize de çok çok geçmiş olsun rabbim güçlü tutunan evlatlar versin hem size , hem hayata.

Nurrr- inşallah bizde duyarız bebelerin kalp atışını 🙏🏻🙏🏻🥰

eddaaaa 10+4’üm bugün itibariyle ve bu zamana kadar bir defa midem bulanmadı. Canınızı sıkmayın bende hep bir problem mi var diye düşünüyordum. Hiçbir problem yok sadece şanslı gebeleriz.🌸

• Fmc bunu yanıtladı.

Aserpil döllenmee geç olmuş diyolar doktorlarr.Bendee 5 haflatık biliyodum 3haftalık dediler.İlac falan yazdılar.22 si inşallah gidicem yinee inşallah Hakkımızda Hayırlısı olur

1234- öyle sanırsam ama iyi olsunlar da bir kaç haftadan birşey olmaz

Asterujdndl canım bu forumdan biri öyleydi lütfen yanlış anlama kork diye söylemiyorum sıkıntuliymis hamileliği geç kalma inslalh git bı görün. Bı tanidiginda senin gibiydi gitti yerleşme lekesiymis içi rahatladı en azindan

Gzm23 inşallah tekrardan annelik duygusunu yaşamak istiyorum toparlanayım ilk bi ruhsal ve fiziksel olarak öyle 😔