Yeni gebeler toplanalım🤰
Belirlenmedi Doktor cuma günü tekrar kan ver dedi ama insan merak ediyor yine ☺️
63 kilo ile başlamıştım hamileliğime şu an 56 kiloyum 10 haftalık olduk. Gerçekten mide bulantısı , kusma vb şeyler yaşamıyorsanız buna çok mutlu olmalısınız. Bence insanların ne dediğine bakmayın. Senin akıl ve beden sağlığın bebeğin sağlığı demek. Ben bunları yaşıyorum ve kendimi iyi hissetmiyorum bebek nasıl iyi olsun de mi. Düşük tehlikesi olan annelerimize de çok çok geçmiş olsun rabbim güçlü tutunan evlatlar versin hem size , hem hayata.
eddaaaa bende 7+3 üm ilk hamileliğim ama mide bulantı kusma hiçbişe bende de yok bazen hamile olduğumu bile unutuyorum o derece 😀
Tugbatugba-8181- maşallah cnm baya yüksek değerin
Ysmngny evet cnm oyle hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Belirlenmedi İnşallah
eddaaaa 10+4’üm bugün itibariyle ve bu zamana kadar bir defa midem bulanmadı. Canınızı sıkmayın bende hep bir problem mi var diye düşünüyordum. Hiçbir problem yok sadece şanslı gebeleriz.🌸
Aserpil kahve rengi akintim oldu
9+3
Asterujdndl canım bu forumdan biri öyleydi lütfen yanlış anlama kork diye söylemiyorum sıkıntuliymis hamileliği geç kalma inslalh git bı görün. Bı tanidiginda senin gibiydi gitti yerleşme lekesiymis içi rahatladı en azindan
Arasinkardesioluyor 5+6 haftalığız, bir gün iyiysem bir gün tam tersi 😊😂
Aserpil açile gideyim mi