Belirlenmedi ikramomm Allah sabır versin cnm adetten 2 gün sonra soğan kürü yapmanı tavsiye ederim inşallah güzel sonuçlar alırsın ❤️
ikramomm Belirlenmedi sağol kuzum nasıl yapılıyor bide bu ay değişti gün falan tutar mı bilmiyorum inşallah bakalım
Kdrhsn3- Nurrr- bugün 14 haftalık olduk bizde kalp atışını 8 haftalıkken duyduk gerçekten Harika bir duygu o zaman anne olduğunu hissediyorsun
Belirlenmedi ikramomm inşallah cnm tevekkül ❤️ İbrahim Saraçoğlu var yaz YouTube’a ye soğan kürü diye inşallah şifa olur ❤️❤️❤️
Belirlenmedi ikramomm olumlu düşüm her daim sakın umutsuz olmaz düşünme hep iyi düşün derdi veren Allah dermanı da verir inşallah
Almla ikramomm suan sana ne desem boş aslında çoğu bayan yaşıyor mus bunu biliyor musun zaten değer düşük ve artış olmayınca hemen. Kanama oluyormus ama sonraki sağlıklı olır dedi doktorum bana kimyasalda vücut kendıni hazrlıyor dedi
Belirlenmedi Almla evet cnm bende yaşadım malesef oyle rabbim sağlıklı evlatlar nasıl etsin cümlemize ❤️
snmhsnn Arasinkardesioluyor 5+5 haftalığım bende bugün doktora gittim vajinal ultrosan yaptı 0,67 kese göründü ara ara sancılarım oluyor bir de arada baş dönmesi
Ays-e-gul Ben normal ultrasonda 5+2 dedi ama son adet tarihine göre programda 6+5 oluyor bu sistemi hiç anlamadim
bebeklibirisi Arasinkardesioluyor 6+3 sabahtan akşama bulantım yüzünden yataktan çıkamıyorum. Mutfağa kapıdan bakmak bile zulüm oldu