Arkadaşlar 3 test yaptim hep pozitivti dün yine yaptim başka test aldim 1 çikti testemi yanliş yaptim bilmiyorum size böyle birşey oldumu
Yeni gebeler toplanalım🤰
Ysmngny iyi cnm maşallah sonucu. İyi yani daha sonra kan vermedin mi
7+4 günlüğüz hala kalp atışlarımızı duymadık
fatti23 canm kimyasal gebelikte böyle oluyor bende yaşadım bu durumu malesef
7 haftalık olduk bizde bugün ☺️ Bulantı kusma hiç olmadı halsizlik ve uyku hali oluyo arada o kdar 🙏🏼 Tsh değerim yüksek çıktığı için bende ilaç kullanıyorum
7 haftalık olduk. Müthiş mide bulantısı yaşıyorum. Benimde sabah değil aksine geceleri bulantı ve kusma oluyor 😏
birbebekbirkopekk 6+1de kalp atışlarını duyduk biz 🙏🏼
Ceyceyli maşallah cnm benimde bugün vermem gerekirdi vermedim malesef
9+5 haftalık olduk çok berbat durumdaydım 2 gündür hariç düzelicez İNŞAALLAH be ☺️
Ysmemr en güzeli olmamasi aynen 2 gundur bende mahvoldum 7+6 yim
Belirlenmedi
Kotu birseymi bu bilmiyorum doktora gidemiyorum almaniyadayim hala öyle bir doktora gidebilmem için hakim yok
8+5 🍇👶🏼
busekoraltan aynı gündeyiz ☺️☺️ Benim bulantım felan olmadı hiç ama akşamları daha çok halsizlik ve uyku hali çok oluyo
fatti23 bir tane daha test al cnm bi dene yani şimdi ben ne desem boş beta hcg baktır inşallah güzel sonuçlar alırsın
busekoraltan aynen benim de geceleri cok bulantım oluyor sabahları hiçbir şey yok kesiliyor.
Arasinkardesioluyor merhaba hayırlı olsun öncelikle bende yeni test yaptırdım
Arasinkardesioluyor Hayırlı olsun öncelikle ben haftamı bile bilmiyorum henüz beta hcg 2922 fakat kese gözükmüyor
Belirlenmedi
Insallah