Arasinkardesioluyor merhaba canm bn kaç haftalık oldm bilmiyorum en son betam pazar günü 1304 dü yarın gidecem hastaneye 😁 17 Ağustos da adet oldm en son ama asılama yapılacak dlye 26 Ağustos da rahim filmi çekildim tabi bu süre içinde ve rahim filminden sorna da 4 gün yüne birliktelik olmadı 8 ekimde ögrendm hamile olduğumu sağlık ocağından dönüşte bir adet test aldm eve Geldım yaptm pozitif zaten kan da vermıstm ertesı gün sonuç çıktı 404 çıktı😁 suan ben kaç haftalık oluyorum eylülden baz alırsak beş haftalık oluyor galıba
Yeni gebeler toplanalım🤰
Arasinkardesioluyor 14+0 olduk bugün
Arasinkardesioluyor 8 haftalık olduk fazla iyi gitmiyo 😊
Papatyamm123 canm degerlerin iki gunde bir verdigin kan degerleri ise neden iki kati yukselmemeis doktorun bisi soyledimi normalmiymis bende 6. Haftalarda en az binlerde olmadi gerekiyor seninki gec döllenmede olabilir ama takipte kal canm malesef her beta hcg degeri hamileleik gostersede her hamilrlrik normal olamaya biliyot yasayan birisi olarak diyorum aynisini bende yasadim bilmiyordum
Muazom hay masaallah canm bende 14 olucam ins az kaldi 13 +4 deyim nasil gidiyor migde bulantilariniz varmi azaldimi 🥰
cigdemkorkmaz bizde 🤗😘
hilall_27 canm benim hamiellegimde 7. Haftalardan sonra baslamisti faha cok yenisin diyede olabilir ama umarim hic yasamassin
Dilara0606 bende 8 haftadayım bulantın çok mu oluyor
bukusum
Daha keseyi falanda görmedik bakalım bekliyoruz herşey çok başında zaten
Arasinkardesioluyor bende bes hafta 6gunluk
Ysmemr bende 7+4 um bende de dün başladı bulantı 😢 umarım devam etmez
eddaaaa bende de hiç yok bulantı kusma
Arasinkardesioluyor Biz de 7+5 🎀🎀🎀
- Düzenlendi
eddaaaa bende bulantı yasamiyorm canm sadece halsiz oluyorum uyumak istiyorum sürekli o kadar
13+1 selam 🤰 2. Hamileliğim ☺️bu forma 2. Gelişim