Oznrasl Zumraasel canım muz ve çiğ badem ceviz fındık kaşar peyniri ye inşallah çabuk toparlanır ve moralini bozma canım
Nur12345678 Bugun Doktora gittim 28 haftaya girdik 920 gram boyu 33 cm bebeğim 1 hafta geriden geliyor moralim cok bozuluyor bu duruma neden acaba
Ouzc Brokolii son trinester de ilkindeki belirtiler geri geliyormuş daha önce forumda okumuştum ama doktorunuza da danışın tabi
Meryemtrksoy Zumraasel bugün tam 30 oldum ama iki 3 gündür belim sırtım kasıklarım midemden aşağıya doğru bi ağrı anlamadım gitti acayip sancılıyım 2-4 gündür her yerim ağrıyor İnan ki 🤷♀️😂
Meryemtrksoy Berkem78 valla ben 67 yle başladım 30 haftalığım şu an da 82 yim benim kadar hızlı değilsinizdir bence 😂😂🤷♀️🤦🏼♀️
Selin_34 Meryemtrksoy bende sendenim 66 ile hamile kaldım suan 83 kiloyum. 31+1 deyim cok moralim bozuk🥺 ama çok yiyorum normal inşallh 90 la doğururum bari 100 ü görcem diye cok korkuyorm 😂
Cerenvebebisi Meryemtrksoy ah kendimi gördüm şuan 68le hamile kaldım şuan 81 kiloyum 32 hafta olduk herhalde 90 la dogurucam bu gidişle 😁
Meryemtrksoy sofyadilosh @" yeni yeni olmaya başladı benim de ha yatsam dinlenemiyorum gezinsem dinlenemiyorum akşam olunca daha da bi coşuyor senin de öyle mi valla gündüz pek sabahtan bişey yok öğleden sonra 3-4 gibi bi başlıyor yatana kadar gerim gerim geziyorum
sofyadilosh Meryemtrksoy gündüz de var benim bu aralar corona atlattım belki onunda etkisi vardır bilemiyorum ama akşamları birde baş dönmesi eklendi. Bir an önce 2 ay geçsin doğum yapayım diye bakıyorum sabrımı zorluyor çünkü
Annesininbitanesi1 Zumraasel yarın 31 oluyoruz akşamları yatamıyorum belimde çok fena adet sancısı gibi sancılar var masajla falan arada idare ediyorum bebegim sürekli sertleşiyor bakalım yarın randevumuz var doktorumuz ne diyecek
Umudayolculuk36 Annesininbitanesi1 bende öyleyim doktorun ne diyecek bize haber ver canım 🙏 geçmiş olsun 💐
Berkem78 Annesininbitanesi1 yarın bize de haber verirmisin cmm doktor ne diyecek bende cumartesi gidicem aynı haftadayı. Aynı sorunları yaşıyorum yaklaşık beş haftadır da kontrole gitmedim ama hem kilosunu hem durumunu çok merak ediyorum
Karahaninannesi mervegemen- çok teşekkür ederim söylücem bende gıdınce ağrısına dayanamıyorum bazen sizede geçmiş olsun rabbim şifa versin
Meryemtrksoy Selin_34 bu gidişle bende öyle olmazsam iyi de 90 da durursak gene iyi çok daha fazla alan da var bende biraz dizginledim 2 gündür dün o kadar yemişim ki fenalaştım inanır mısın 😂😂o yüzden biraz sakin olmakta fayda var doğurunca vercez geri inşallah