Annesininbitanesi1 Annesininbitanesi1 canım ben geldim doktordan suyum sınırda çıktı doktor sancı için nstye bağladı ama şükür ki sancım çıkmadı bebek büyüdüğü için bide suyumdan kaynaklı kasılmalar olur onlarda erken doğuma sebep olabilir dedi artık 15 günde 1 e düştü randevularım
Meryemtrksoy Selin_34 bu gidişle bende öyle olmazsam iyi de 90 da durursak gene iyi çok daha fazla alan da var bende biraz dizginledim 2 gündür dün o kadar yemişim ki fenalaştım inanır mısın 😂😂o yüzden biraz sakin olmakta fayda var doğurunca vercez geri inşallah
sofyadilosh Meryemtrksoy gündüz de var benim bu aralar corona atlattım belki onunda etkisi vardır bilemiyorum ama akşamları birde baş dönmesi eklendi. Bir an önce 2 ay geçsin doğum yapayım diye bakıyorum sabrımı zorluyor çünkü
Meryemtrksoy sofyadilosh aaa çok çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın sevindim 🙏rabbim bidaha yaşatmasın gerçekten ağrı sızı oldu mu insanın bütün keyfi kaçıyor akşam bende dedim yAni bu daha 2 ay var bu saatten sonra nasıl dayancam bilmem bide hiç midem bulanmadı 3-4 gündür ne yesem midem nasıl bulanıyor gıdım gıdım yiyorum 7.aydan sonra 🤷♀️
Cerenvebebisi Zumraasel biz 32+2 olduk evet ağırlaştım doğru ama çok şükür ağrım sızım yok gece ne tarafta rahat edersem oraya yatıyorum çok takmıyorum ben o işi kafaya gelişim konusunda naçizane fikrim son tremestirda çok hızlı kilo alıp ilerliyorlar haftasını heran yakalayabilir yani hiç kafana takma genel sağlık sorunu yoksa eğer kilo inan problem değil bizde 10 gün kadar ilerde gidiyoruz böyle giderse normal doğum zor dedi doktor bide işin bu kısmından bak ☺️ bı kaç haftaya kadar güzel şeyler duyarsın eminim sağlıkla al inşallah 🤲
Cerenvebebisi Meryemtrksoy ah kendimi gördüm şuan 68le hamile kaldım şuan 81 kiloyum 32 hafta olduk herhalde 90 la dogurucam bu gidişle 😁
Meryemtrksoy Cerenvebebisi hahah gerçekten resmen aynı kiloyla hamile kalmışız nasıl aldım ben hemen bu kadar ya sağlık hoşluk olsun ama acayip kahroluyorum kendimi gördükçe daş gibi karı turşu bidonu gibi geziyorum allahtan boyum çok kısa değildi bütün kilom bacaklarımda benim yaa sinir oluyorum 🤦🏼♀️😂
Cerenvebebisi Meryemtrksoy Al bendende o kadar bende gobekden bide üst baldirdan aldım ya göbek neyse de hayatımda ilk defa bacağım kilo aldı tahamul edemiyorum acilen gitmesi lazım onun 😁 dört gözle doğumu bekliyorum 😁
ozlemylmz1 Bebek her hafta kilo almaya daha çok devam ettiği için bel kasık ağrısını çok fazla yaparmış bende yaşamıştım şuan 34 haftalık olduk ara sıra vajina batmasını bende yaşamıştım çok sık olmadığı sürece korkmayın baş aşağı pozisyona girdiği için aşağı yerleşip idrar kesesine daha çok baskı yaparmış uzun zamandır benimde bir ayağım hep tuvalette 🤷🏻♀️
Meryemtrksoy Cerenvebebisi ahaha göbek neden büyümüş belli en azından bi amaçla hizmet ediyor 😂😍ben oldum olası hep kalçam vardı şimdi gene var o yüzden alışığım bende göbeğim çok yA şimdi o değişik geliyor alışmışım damperli kamyon gibi ince bel geniş kalça 😂ama kalça da zor göbekte 😀
offlineanne Zumraasel bazen diyorum aha kafası çıkacak şimdi öyle bi his geliyo yürütmüyo, karnım çok büyük ve gergin ayaktayken otururken hep sert, geceleri nefesim kesiliyor yatamıyorum, kaburgam çatladı galiba inanılmaz ağrıyor bizde midem yanıyor
Cerenvebebisi Meryemtrksoy vallahi bilmiyorum bı şekilde idare edicez artık mecbur alışmak lazım bı sure dogumdan sonra bı azimle neler yaparız biz yeterki isteyelim ☺️ bebeklerimiz de sağlıklı olsun inşallah gerisi hallolur 🤲☺️
Meryemtrksoy Cerenvebebisi aynen öyle bende o fikirdeyim artık heralde hamilelik psikolojisi insan kendini kötü hissetmiyor değil bide biri bişey demeye görsün hayırlısıyla evlatlarımı kucağımıza alalım da rabbim nasip ederse hep normal doğum istiyorum kaldı ki çoğumuzda öyle ama sonra toparlanması gerçekten sezeryana göre daha kolay oluyor sanırım her konuda gerek ayaklanma gerek vücudun kendini toplaması 🤷♀️😀
Cerenvebebisi Meryemtrksoy Kesinlikle öyle zaten hassas konular bide birisi bişey diyince insan iki kat kötü hissediyo ama napicaksin bizim insanlarimiz işte konusuyilar 😁 bizde Allah nasip ederse şuan herşey normal doğum olarak ilerliyor umarim son dakika bı sıkıntı çıkmaz böyle gider hem sağlık açısından hemde daha hızlı toparlanma açısından daha iyi olucak diye düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun ☺️🤲
Meryemtrksoy Cerenvebebisi amiiin inşallah canım benim bi sorun bi sıkıntı çıkmadan da kucağına aldığın günleri gör inşallah 🙏😍gerçekten millet çok seviyor konuşmayı geçen komşum ooo baya büyümüşsün diyor kaldı ki polar vardı üstümde göbeğim bile belli olmuyordu o kadar bol bende evet baya büyüdüm dedim güldüm ne hoş insanlar var ya 😂🤦🏼♀️