_hazel_ nst sanci cok onemli. 1 hafta once 43mm idi 1 hafta sonra 33 sonra 1 gunde 19a indi 2 cm acildi. ama 19a indigi gunden 1 gun once amniyosure testi aldirdim o mu tetikledi yoksa artan kasilmalarmi rahmi kisaltti bilmiyorum . yatis yapilirken burda 5 cm aciklikla 4 hafta dayananlari dusunup teselli buluyordum. Kizlar cok saglam psikoloji gerek bi de etrafinizda bu isleri bilen birileri. gözleri 4 acik olmali. doktorun attigi tuşe hic can yakip kanatmamişti ebenin yatakta yapma kasilmam var bacahimi tutamiyorum dedigim halde zorla bagirtarak aglatarak yaptigi tuseden kanamam geldi .kesinlikle bilerek yapti. cunku diger hemsoreyle bakismasini gördüm. anestezi hekimiyle gorusemeden girdim basimda spinal bisiler diyip duruyor biri altima sonda sokuyor beni uyutun diye yalvariyorum onceden bana senin pihtilasma sorunun var genel olma deselerdi kendimi zorlardim canim Allaha emanetti onu da pihtiyla gectim insallah çözülür riski büyük ama sesimi cikartamiyorum bana seni koridorde yururken gormemisler deyip duruyo doktor uzerine hic almiyor. sizi korkutmak istemiyorum yardimci olmak istiyorum ben yandim kimse yanmasin gozunuzu 4 acın.