Kızlar selam… çok rahat hamilelik geçiriyordum 32+3. Haftaya kadar ikiz bebeklerimle kiloları falan gayet iyiydı. Covid testi vermeye gittik eşimle gelmişken baktıralım dedik bi anda rahim ağzı 18 mm dendi. Bi hafta önceki kontrolde 30 dü. Hiç sancım yoktu öylesine gitmiştik. Beni Lütfi kırdar şehir hastanesi Pendik Marmara hastanesine yönlendirdi perinatolog varmış diye. Allah o hastanenin belasını versin. Marmara eğitim araştırmaya sakın gitmeyin. Açılmam olmamasına rağmen sürekli yarım saatte bir alttan muayene edip rahim ağzımı daha da kısalttılar. Ben burda doğum yapmam siz doğum mu yaptırmaya çalışıyorsunuz deyince kem küm ettiler gece yarısı hastaneden ayrıldım kendi doktoruma geldim özele. O da yatış önerdi bana. İki gece evde kaldım dün hastaneye geldim 12 mmydi bi geceden sonra müdahalelerle rahim ağzım 14 mm olmuş ama açılmam yükselmiş biraz. Ciğer geliştirici iğnelerim de oldum. İki günde bir muayeneye çağırdı eve yollayacak. Allah’ıma sonsuz şükür hiç sancım yok. Ama açılma olayı kafama takıldı. 2 cm açılma varmış bi. Yarın 33 haftalık olacağım. Bebekler 35-36 ya kadar dayanır mı dayanmasa bile küvözde bu haftalarda kalsa ne kadar kalır. Kiloları biri 2 kilo diğeri 2 kilo 200 grammış. Bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkür ederim