ZumrutHanim gazetecianne bebeklerin kilosu cok iyi belki girmezler hic kafaya takma alttan muayene rahim agzini kisaltiyor cati muayanesi dogumu baslatiyor benim postuokursan cok feci dogumda da emboli atti cigerime Allah yardimcin olsun insallah
Pelin-1 gazetecianne canim kilolari çok cok iyi masallahh 1-2 hafta daha dayanirlar diye dusunuyorum kuvoze de girmezler bence tahminim o yonde.. alttan muayene rahim agzini kisaltmaz usgyle yapilan ama benim hep alttan bakiliyor bi uzuyor bi kisaliyor
Asuman06 Pelin-1 pelin hanım merhaba çatı muayenesi nedir neden yapilmasi gereklidir. Tuşe nedir. Bildiklerinizi paylaşmanızı rica etsem. Yarin Birgün biz de bir asistanın eline düşersek.en.azindan itiraz edelim.yada neyin neden yapıldığını bilelim. Lutfen desteginizi rica ederim.
Pelin-1 gazetecianne tuşe olupta cati muyanesi sanmis olabilir misin 😐 buyuk hata cunku ben de ebeyim cok sasirdim
gazetecianne Pelin-1 doktorum açılmayı onlar yapmış dedi direkt çünkü sıfır açılmaydı. Aç bırakıp doğuma hazırladılar
Pelin-1 gazetecianne çok kotu olmuş 😢 umarim dayanirlar 1-2hafta daha ama 2-3cm acikla 4-5hafta dayanan bile okumuştum olmayacak sey degil🤲
gazetecianne Pelin-1 aynen ben de okudum buralarda da inşallah dayanırlar Allah’ın izniyle. Acemiliğime denk geldi ben hep böyle yapılıyor zannediyordum. Aç bırakıldığımı anlayınca babam doğuma hazırlıyorlar dedi. Bir de hiç progestan vermediler o gün sadece bir tane serum verildi ve bi tane
Pelin-1 gazetecianne devlete gittigimde beni de muayene etmek istediler nst kotu cikinca reddettim ciktim ordan kendi doktoruma gitmiştim.. durdurmaya yarayan bisey yapmamişlar sana anladigim kadariyla hayirlisi buymus diyelim dogacaklari zaman belli Rabbimden inşallah dururlar 🤲
ZumrutHanim Pelin-1 gazetecianne ben de hastaneye yattigim gun ac birakildim ama doktor bana bu gece dayanabilirsen iyi plur ciger gelistirici etki etsin cumartesiye yogun bakimda yer bosalacak demisti yani cumartesi saniyordum cok ani ve kotu oldu benim sonra da emboli atti ve tuşe evet 3 kere atildi
gazetecianne Pelin-1 amin inşallah canım. Nst de sancım çıkmadığı halde sancın var dendi. Burda doktorumda hep 10-20 çıkıyordu. Oradayken de öyle çıktığı halde öyle dediler
Pelin-1 gazetecianne benim 70-80lerdeydi hep zaten 40-59uzari sanci sayiliyor cok acemilere denk geldin sanriim😟😟
Pelin-1 ZumrutHanim sen acil sezaryen ihtimaline karsi ac birakildin sanirim.. acikliginda vardi galiba tuseyi ondan mi yaptilar
gazetecianne ZumrutHanim şimdi ben evde ne yapmalıyım ihtiyaç dışında kalkma dedi ama nasıl yatacağım edeceğim bilgin vardır sen hep sıkıntı çektin ya 😔
mavisahinn gazetecianne ablam ikiz gebelik 34 hafta doğum oldu 2 kilo 100 gram doğdular şişlikleri inince 1.800 1750 ye düştüker 2 hafta kaldılar küvezde 2 kilo olana kadar sonra çıkardılar