Busr21 Melisaelf bende pcos vardi ama hafif ona rağmen 3.denememizde gebe kaldım 🙏🏻 Beslenme cok onemli hanımlar ozellikle pcos varsa
hulyakeser Busr21 Busr21 aynen 3 yıl uğraştım olmadı sağlıklı beslenme ye başladım 8 ay sonra hamile kaldım
prensesannesiiiiii Melisaelf 5. Ayda hamile kaldım kürtaj oldum kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 🖐️🤭🤭
Sevgi02020 Melisaelf 20 yaşına yeni girdim 2bucuk aylık evliyim 2 aylık hamileyim evlendim 1hafta sonra adet oldum adetten 4 gün sonra hamile kaldim
Minnosanne06 2018de evlendik evliliğimiz otursun birbirimizi tanıyalım alisalim derken 2 sene istemedik. 2020 Ocak ayında hsg çektirdim,sat 1 Şubat oldu. Şimdi de 36+0 olduk
Kubra2401 Melisaelf Ben 2. ayımda hamile kaldım. Ama beklemek gerçekten zor ilm denediğimiz ay test yapmıştım. Gerçi biliyordum hemen olmadığını ama yinede sanki hayal kırıklığı oluyor. İkinci ay ise adet tarihimden beri test yaptım ama çıkmadı. Sonra dayanamadım kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah. Rabbim isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Sezensezen deletedmom27371 boşverin kim ne düşünürse düşünsün takmayın Allah bildikten sonra gerisi boş
_nurgler İlk denememizde adetime birkaç gün vardı yumurtlama günü geçmişti çünkü adet oldum ve adetten hemen sonra hamile kaldım ilk denemede diyebilirim Bi nevi Melisaelf
Hifaefraimm Melisaelf evlendim ilk deneme cahil olunca öyle oluyo galiba kız ben nasıl korunur o tedavi yöntemlerini bilmiyordum 😂😂😂😂😂
Gizemgect Melisaelf 2 sene düşünmüyorken evlendikten 5 ay sonra süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim 🤷🏻♀️