Snnx Bfduam sıkıntı cıkmamıştı filmde çok şükür polikistik over vardı bende o yüzden tedavi sürecine girmiştim hiç bişey kullanmadan çok şükür oldu 🤲
Xxxseliiiin Melisaelf 3 ay sonrası 3. Ayda bırakmıştım artık ilgilenmiyorum düşünmek yok diye hatta spor yapıp enfeksiyonumu atsın diye maydonoz suyu ödem kürleri uyguluyordum o ay bir baktım hamileyim 🙈
biaslanannesi1 Melisaelf hic korunmadan 2 yıl sonra hamile kaldım kese oluşmaya başlarken düşük oldu 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım şuan 25+6 yıl çok şükür
hulyakeser edasahbazsahin Melisaelf bnce hiç takma b 4 yıl sonra hamile kaldım ne zaman bıraktım o ay hamile kaldım stres en büyük etken
hulyakeser Busr21 Busr21 aynen 3 yıl uğraştım olmadı sağlıklı beslenme ye başladım 8 ay sonra hamile kaldım
Zehrakutay2018 Evlendik korunmadik.esim zaten istiyordu 2inci aysa hamile kaldim şuan 2 inci bebeğime hamileyim.buda supriz oldu 😀😀
kalpatisi_ Melisaelf bende polikistik over vardı 6 aylık tedaviden sonra doktorum ilacı bırakmamı söyledi şubat ayında bıraktım haziran ayında hamile olduğumu öğrendim 🥰🥰
-Arya- Melisaelf Korunmayı bıraktığım ilk ay kaldım evliliğimin 2.ayında. Ama düşük yaptım maalesef. 2 ay korunduk, bıraktıktan 3 ay sonra kaldım 🌸