Semihanim Melisaelf 3 yıllık evliyiz 7.5 aylık hamileyim şu an. Denememizin 9.ayında hamile kaldım. Eşim varikosel ameliyatı olacaktı kafamız dağılmıştı o aralar sperm değerleri çok düşük olduğuu için tedavisiz hiç ihtimal yoktu . Bize de sürpriz oldu şok olduk🤭🥰
Yoncaglseven Melisaelf Evlendik 2 ay sonra hamile kaldım aslında evlenmeden önce doğum kontrol ilacı içmemiş olsa idim çoktan hamile kalırdım da nasip buymuş.
Gamzeli63_anne Melisaelf Evlendim 4 ay istemedk ilk denememizde hamile kaldım çok skr evliliğin 4 uncu ayında hamile oldm şuan 8 inci aydayim 1 ay var doğuma ins
Tugbamete Melisaelf 5 yıl istemedik eşimle yaşayabileceğimiz her şeyi yaşadık doyduk tamam artık küçük bir canlının hayatımızın merkezine oturma vakti geldi dedikten 5 ay sonra hamile kaldım 🌸 2.si doğum kontrol hapı kullanırken nasıl olduysa sürpriz bir şekilde oldu 24 haftalık hamileyim 🙈
deletedmom27371 Sezensezen eşim de 1 hafta geri söyle diyor dedim nasıl söyliyim nasıl anlaşılırsa anlaşılsın napıyım yani 🤷🏼♀️
Sezensezen deletedmom27371 boşverin kim ne düşünürse düşünsün takmayın Allah bildikten sonra gerisi boş
Masmavim Melisaelf denememizin 7. ayinda kaldim hamile..yumurtlama günü yok ne günü yok ne yöntemi hepsini denedikten sonra akışına bırakıp umursamadım ay hamile kaldım 😄
Ysmnbarin Melisaelf 6. Ay da hamile kaldım boş gebelikmiş düşük yaptım düşükten sonra tekrar 6. Ay da hamile kaldım
Fasulyeninannesi1 Biz hic denemedik aslinda kaza da degildi, evlenmeye useniyorduk surekli erteliyorduk, sansimizi bir kere denemek istedik o da tuttu, kaderin bize bir evlat nasip edecegi varmis. Umarim saglikla kucagimiza aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
kubrapaltc Melisaelf evlendikten 10 ay sonra denemeye başladık, yumurtlama kitleriyle 3. Denemede hamile kaldım ☺️
Nurakin077 Melisaelf bence hiç strese girme akışına bırakmaya çalış keza evlendikten 2 hafta sonra hamile kaldım öyle bi çocuk çabamızda yoktu
Zehraspl Melisaelf valla biz denemedikki kaza kursunu oldu🤣 yani seneye hamile kalirim diyodum maa bu seneye kismetmis🤣