RabiaKose Almi4134 sadece adet olacakmış gibi hissediyorum arada kasıklarıma ağrı giriyor o kadar 😬 en son açılma 1,5 cmdi. Suni sancı alıp sezeryan olurum diye çok tedirginim artık hakkımızda hayırlısı ya 🥺🙁
Ebusss1 RabiaKose son zamanlar hiç geçmiyor gerçekten ben yarın 37 haftalık olucam ben bile diyprum ne zaman doğurucam artık😂😂
Almi4134 Ebusss1 doguramiyorum postu açıyorlar totem gibi actim baskalari dogurdu hep ben de tik yok😅
Tommbik Almi4134 yaaa bencede artık gelmeli ama galiba çok rhaat nasıl hareketlilik bide diyorum oğlum bu hareketi dönmek için kullansan çok güzel olur ama yok dönmüyor makat oturryo
Gul-42 Almi4134 işte bebek buyuk dedı asagı ınmemiş dedı takılır dedı rıske gıremem cok dıkısın olur dedı salı bakcak bıde cnm
Snggnc2101 40+1 olduk cuma günü kontrole gittiğimde 3 cm açıklık ve rahimde yumuşama başlamış dedi doktor ama doğuma dair bi belirtim yok sadece belimde adet sancıları gibi ağrı var
Almi4134 Tommbik hahha ay benim de öyleydi bir ara usg tuttuklarinda direkt açmış bacaklarını görüyordum 😁😁 ayak tabanları daha doğrusu sonra merdiven inip çıkaraj azmederek dondurdjm aslinda o eforu simdi harcamam lazım ama tik yok 😁
Gul-42 Almi4134 4 kılo olmuş geceden berı bel agrım vardı dogum sancısıymış bebek kanala gıremıo ırılıkten sabah sekızde sezeryan olcam😔