Dilekcnkn Almi4134 39 haftalığım geçen hafta açılma falan yoktu kanalada daha girmemişti nişanda gelmedi yarın gidicem bakalım ama bugün aşırı kasılmalar var
Pinarolmez Almi4134 39+1 haftalık hamileyim 🤰🏼 Yalancı sancılar dışında başka hiç bir şeyimiz yok, yarın kontrolümüz var bakalım ne xiyecek doktorumuz 🤲🏻
Almi4134 Dilekcnkn benim de ne nisan ne kanala girme gibi bir durum söz konusu değil kafasi bile kayboldu simdi Allah bilir nerde 😁😁
Almi4134 Pinarolmez bende de tam simdi dogurucam diyorum inceden vuruyor sonra hop kayboluyor sanci 0 yani :(
Dilekcnkn Almi4134 😂😂😂😂 allah seni napmasın yaa akşam akşam güldürdün beni vallahi bende sıkıldım inan ki artık
Almi4134 Dilekcnkn 😁😁🙊 kiz valla bi oluncaya bi dpguruncaya kadar dedikleri durum var bende . Ya sekerim vsr duzenleyemedim son günlerde de tutamıyorum boğazımı seker full yüksek.. bari bebegim zarar görmeden dogurabilsem derdindeyim
Almi4134 Cinarsmom21 yok kuzum ya ben bel ağrısı hiç çekmedim inceden vurur gibi oldu benim hüsnü kuruntummus😁 ağrımiyor ağzını kırdığım beli😅
Dilekcnkn Almi4134 Valla bende iştah falan yok zaten grip olmuşum üstüne 1. Trimester dönemine girmiş gibi halsizlik var güyaa nefes almak kolay oluyormuş tam tersi kaburgalarımı kırasım geliyor artık 😂😂 herşey ters yani
Almi4134 Dilekcnkn bende de halsizlik cok fazla ya demek ki yalnız değilmişim yürümeye üşeniyorum su an
Ebusss1 RabiaKose son zamanlar hiç geçmiyor gerçekten ben yarın 37 haftalık olucam ben bile diyprum ne zaman doğurucam artık😂😂
RabiaKose Almi4134 sadece adet olacakmış gibi hissediyorum arada kasıklarıma ağrı giriyor o kadar 😬 en son açılma 1,5 cmdi. Suni sancı alıp sezeryan olurum diye çok tedirginim artık hakkımızda hayırlısı ya 🥺🙁