Dilek6121 Canım benim, bebegi olumsuzluklar hemen etkiler. Nolursa olsun hiçbir şey evladından daha değerli değil. Sorununu tam bilemeiyorum ama evladın için kulak ardı etmeye çalış, rabbim sana bağışlasın inşallah 🙏
Kubraekn Dilek6121 Amin Allah razı olsun canım😞 ne yapim nasıl yapimde bebeğimi etkilemiyim diyr düşünüyorum aklım çıkıyo bişey olacak diye
Minnosunannesi Dilek6121 tatlım ben kaç kez kendimi parçalayarak saatlerce ağladım içine kurt düşürme hiçç boşuna
Kubraekn Handeaslan39 ben anneme uzak yerdeyim ilk kez bu kadar uzak kaldım annemden gidip görmek istiyorum ama sırf ben onun annesiyle konuşmuyorum diye oda benim anneme tepkili, onun annesiylede diğer düşüklerimde kanamam varken yanımda olduğu halde bana kalkıp bi bardak su vermedi , ben ona bebek gibi bakardım dargınım aramıyorum ama her ihtiyacını karşılıyorum ne bilim işte uzun işler canım anlatmayla bitmez
1PrensAnnesi Kubraekn cnm benm Allah’a emanet evlatlarımız korkma bişey olmaz inş çok kötülükler getirme aklına sonucu kötü olur pozitif ol tartışma her ailede olur ama sen böyle koyverirsen canını üzersn yapma rabbim huzurunuzu artırsın🙏🏻
CansuHakanDabakan Bende o haftakarda eşime kızıp saçma sebeplerden ağladım😐sonra eşime bebek hisseder üzme beni vs gibisinden anlattım. Pozitif düşünmeye çalış. Hormonlarda etkiliyor. Fazla alıngan,hassas olabiliyosun. Bebeğini düşün mutlu olmaya bak.
Dilek6121 Minnosunannesi bende bebeğe bişey olur illaki demiyorum zaten, demek istediğim annenin hislerini bebeklerde hissettiği için olabildiğince kulak ardı etmeye çalışmasını öneriyorum
Gulsen55 Kubraekn canimm esin icin olsada degmez oyle aglamaya.. bebisin daha onemli onu ilk sirada tut suan. Heleki dusuk yaptiysan daha once. Bebis etkilenir tabi.. onu mutlu et ve tartismalardan uzak dur.. senden ve bebisden onemlisi yok suan😍🙏🏻👶🏼
Egyrgn Sorun her ne olursa olsun önce bebeğini düşünmelisin. Kulak ardı etmek biraz zor ama kendine zarar verdikce bebekte ister istemez etkileniyo. Allah senide bebeğinide korusun. Sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. ❤ İyi şeyler düşünmeye çalış. Bol bol dua et 🤛🏻
Kubraekn Egyrgn Allah sizden razı olsun canlar iyiki yazmışım çok iyi geldiniz bana hiç bişey bebeğimden daha değerli değil, sadece annemi çok özledim genzim sızlıyo adını duyunca
Gulsen55 Kubraekn canim ben samsundayim (samsuna gelin geldim) annem Hollandada.. malesef bende goremiyorum herzaman.. yani esimle bende sorunlar yasamisimdir.. kendimi annem uzak diye yanliz hissetmisimdir.. ama suanki tesellim karnimdaki bebis 😘🤗😍 en buyuk huzurum o
Sehrialya Kubraekn Ah canim ya bende annemden uzagim ve o duygu bambaska en duygusal aninda annen yaninda olsun istiyon cunku hic kimse anne gibi merhametli degil birak dusuk yapmayi halsizim desen yerinden kaldirmaz herseyine kosar. Rabbim annelerimizi basimizdan eksik etmesin. Keske saglikli olsunlarda diyorm sesini duyayim oda yeter.Hamilelikte apayri bisey normalde takmadigin hersey dag gibi sorun oluyo takma demekle olmuyor ama inan okadar buyuk sorunlar oldugunu dusundunmu kendi sorunun ufacik kaliyo o dag bildigin.
Kubraekn Egyrgn başka şehirdeyim ama gidilmicek kadar uzak değil en çokta bu acıtıyo canımı tekirdağdayım annemde istanbulda
Egyrgn Kubraekn bence kendinede bebeğinede zarar veriyosun. Eşinle konuşmayı denemelisin. İzin vereceğini umuyorum. Anneciğine gidip sarılmalısın ❤Erteleme bence
Zeynpldrr Bende 8haftalıl hamileyim istifra ettikçe ağlıyorum bebegim doymuyor diye. Duygu geçişlerimiz normalmiş doktora sordum . Ciddi sekilde travma yaratmıcak durumlarda aglamak zararlı değilmiş.
Haticeyildiz Zeynpldrr 8 haftalik gebelikte bebek senden beslenmiyoki kendini uzmene gerek yok bi galetayla bile ögününü gecirebilirsin
Kubraekn Sehrialya doğru diyosun canım sabretmeye çalışacam herşeyin hayırlısı olsun şimdi eşimin yanına gidip söylicrm gitmek istediğimi bakalım ne olcak , daha demin annemi aradım konuşamadım gerş kapattım 😞